Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    109

Citroen C3 не частка: BSI акісляецца

Прывітанне ўсім,
    не ? першы раз у мяне наступная праблема , але на гэты раз у мяне драты круціць...
    Citroen C3 1.1 бензін: аўтамабіль не заводзіцца, і застаюцца, фары заўседы ўключаны...
    Я адразу ж зазірнуў у BSI і на самай справе, я знайшоў акісленне на відэлец.
    Я добра падумаў ( як і іншыя раз ) мяняць BSI перадача дадзеных 95160 або робячы панны Bsi...і вось пытанне... а колькі відаў BSI есць?!?!
    Адзін застаецца ў рамках гарыць, іншы не адчувае, помпа , яшчэ застаюцца агні...у агульным, ланцуг BSI ўсе розныя...няма аўтамабіль пойдзе ў ход...
    Бясспрэчна, што BSI, яна змянілася... я павінен даследаваць ў іншым месцы? мне здаецца вельмі дзіўным, што аўтамабіль не заводзіцца ні з BSI...
    Перадача дадзеных або робячы панны BSI трэба кадаваць з дыягназам, каб прывесці ў рух аўтамабіль?
    не павінны ісці, перадаючы непасрэдна ў дадзеных, якія змяшчаюцца ў 95160?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    18
    Перадача дадзеных павінна пачынацца cos? com'?. Але калі verginata вам трэба зрабіць, telecaricamento з дыягназам.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    109
    затым іх целы знойдзеныя/выпрабаваныя ўсе розныя, ці праблема ? таксама ў іншым месцы...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    18
    Чытайце рамы ў параметрах bsi ці знаходзіцеся пытальныя знакі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    142
    прывітанне, калі вы перадалі дадзеныя сваей eeprom ў іншы bsi якія памылкі вам даваў? ? дзіўна, чаму? калі hardwere ? роўны вашай капіяванне дадзеных павінна пачынацца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Я думаю, не дастаткова скапіяваць змесціва ep2 частка дадзеных ? напісана ў мікра трэба выставіць аконныя рамы, каб мець правільны вынік............

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    109
    на самай справе я бачыў NEC на ўкладцы BSI...і для мяне ен таксама змяшчае важныя звесткі...
    аднак, c'? есць BSI, што я не ад памылкі ў дыягназе, іншыя даюць мне памылкі сувязі ва ўсім свеце

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    18
    З pin code ад той, за tlc з дыягназам.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    маргера, венецыя
    Паведамленні
    50
    што тыпу bsi і...valeo,johnson control,і г. д.....калі напісаць усе, eeprom з FFFFFFFFFF так зрабіце панны bsi....трэба пасля ricodare bsi з diagbox і, ведаючы пін-код code ключоў,ricodifficare ключы,...то,перш за ўсе, лепш, чым трапіць у "ripparazioni" на bsi,telecodifica-механічная,і надрукаваць разам з parrametri bsi...пасля зрабіце fffffffffffff і ricodiffica bsi з parrametri друкаваных..........калі не можаце,усталюйце teamwiever і мы разам праз інтэрнэт teleasistenza

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    109
    Citazione Першапачаткова Напісаў betrescudan Visualizza Messaggio
    што тыпу bsi і...valeo,johnson control,і г. д.....калі напісаць усе, eeprom з FFFFFFFFFF так зрабіце панны bsi....трэба пасля ricodare bsi з diagbox і, ведаючы пін-код code ключоў,ricodifficare ключы,...то,перш за ўсе, лепш, чым трапіць у "ripparazioni" на bsi,telecodifica-механічная,і надрукаваць разам з parrametri bsi...пасля зрабіце fffffffffffff і ricodiffica bsi з parrametri друкаваных..........калі не можаце,усталюйце teamwiever і мы разам праз інтэрнэт teleasistenza
    сення я спрабаваў як з Lexia, што з Peugeot Planet 2000...
    мне ўдалося запісаць нумар рамы ў BSI, але не прымае праграмавання ключа...
    4 BSI паспрабуйце толькі з рамкі памер, калі giravi ключ...
    я ведаю, што я павінен знайсці іншы BSI...

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •