Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14

Абмеркаванне: ford fiesta sid802

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99

ford fiesta sid802

прывітанне хлопцы. я хачу інфармацыі. я павінен зачыніць egr на гэтай машыне. ford fiesta 1.4 tdci 68cv siemens sid 802 . я хацеў бы ведаць, дастаткова пакласці ліст і ў мяне няма праблемы spia. я павінен выдаліць у электронным выглядзе? таму што больш я гляджу на карту больш не магу знайсці, дзе выдаліць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    7
    прывітанне, калі есць пнеўматычнага клапана рэцыркуляцыі ог можна пакласці ліст і вырашыць праблему, а калі і электрычнасць трэба адлучыць раздым і затым вы павінны пайсці і выдаленне ад dtc flash .

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    і 2005 год.. я думаю, гэта яшчэ pneumatica.se ў гэтым выпадку загараецца кантрольная лямпа, калі вы размясціце l ori я ведаю, знайсці яго dtc?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    7
    калі гэта амартызатар, паклаўшы ліст не гарыць ні адзін індыкатар ,калі электрычнасць адключыць гэты egr і пасля вялікай емістасці (індыкатар,то зрабі дыягностыку і табе, напішы ей dtc,калі хочаце, напішыце мне флэш-памяці і два dtc і выдаляем іх,прывітанне

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў elettrocar78 Visualizza Messaggio
    калі гэта амартызатар, паклаўшы ліст не гарыць ні адзін індыкатар ,калі электрычнасць адключыць гэты egr і пасля вялікай емістасці (індыкатар,то зрабі дыягностыку і табе, напішы ей dtc,калі хочаце, напішыце мне флэш-памяці і два dtc і выдаляем іх,прывітанне
    што вы разумееце пад "пашліце мяне"?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    маргера, венецыя
    Паведамленні
    50
    Citazione Першапачаткова Напісаў leandro89 Visualizza Messaggio
    што вы разумееце пад "пашліце мяне"?
    гэта азначае, што lege flash dump пасылае праз а -**** і потым перапрашыў ecu з дампа файлы mod..., але як паслаць і-****?....можа быць, з пошты наладзіць?ці пошта дамп на форум, і тое, што мае больш за 80 паведамленняў, размешчаных,вы можаце ўбачыць,ці modifficare

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    Дзякуй, вельмі добры, заўтра-паслязаўтра пастаўлю рукі, і я вам скажу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di polini
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Паведамленні
    419
    Citazione Першапачаткова Напісаў francescosparco Visualizza Messaggio
    прывітанне хлопцы. я хачу інфармацыі. я павінен зачыніць egr на гэтай машыне. ford fiesta 1.4 tdci 68cv siemens sid 802 . я хацеў бы ведаць, дастаткова пакласці ліст і ў мяне няма праблемы spia. я павінен выдаліць у электронным выглядзе? таму што больш я гляджу на карту больш не магу знайсці, дзе выдаліць
    Перайсці на ліст і не accender? ні адзін шпіен.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    шкада, што я няправы. і прыйшоў кліент у майстэрні.. і new ford fiesta sid804, і тое ж самае"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di polini
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Паведамленні
    419
    Citazione Першапачаткова Напісаў francescosparco Visualizza Messaggio
    шкада, што я няправы. і прыйшоў кліент у майстэрні.. і new ford fiesta sid804, і тое ж самае"
    ? тое ж самае

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •