Вынікі з 1 па 6 з 6

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    250

Ціск у Чыгуначныя магістралі 2.0 TDI CR гольф edc17 не падымаецца

Прывітанне, хлопцы ў мяне праблема з ціскам у магістралі Rail GOLF GTD 2.0 CR
    праблема ? які, нягледзячы moddando ціск ад карты, 5 карт і 3 карты " абмежавальнік
    больш за 1800\1810 бар не падымаецца (акцыі 1800 бар)
    у вас есць парады для мяне, або калі вы ведаеце, ці есць якое-то svbl змяніць?

не хацеў бы я, хвалюючыся, чакаць вестак праблемы механікі больш, што карту...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    калі няма месцаў у мод ? цяжка перахапіць праблема. калі мод ? усе зроблена правільна, то ? выпадак ? праблема mecc.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    я думаю, больш праблема ў карце, так як ? вядома, што sti рухавікі scocciano помпы высокага ціску, я думаю, што ен заблакаваны ціск карце было б зрабіць 2 тэсту..... калі мы з самых info, калі б edc17cp14 або edc17c46..... было б убачыць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    106
    Sinceramete хацеў бы пазбегнуць, ісці за 40-60 бар.. каб пазбегнуць праблем у помпа высокага Р..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    а matteo23
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Ціск ў магістралі rail па маім сціплым думку, для змены кампанентаў механік акцый, і калі не мы, павінны дасягнуць высокай магутнасці ідзе добра, нават у гэтай серыі...1800 бар не лушчак... змена калі дызель ўводзілі ? яшчэ не хапае

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •