-
Мы пачнем з нуля!
Усім прывітанне
я спадзяюся, што вы coadiuvarmi; я заўважыў, што на форуме для пачаткоўцаў есць у любым выпадку, усе абмеркавання такія тэмы, можа быць, ужо? прасунутыя, ці ва ўсякім разе не ад тых, хто спрабуе падлучыцца, упершыню яго раз'ем OBD да машыны. Таму я хацеў бы паспрабаваць зрабіць нейкі мемарандум або кіраўніцтва, назавем яго, як мы аддаем перавагу, але выбітных р? што трэба, каб пачаць (software - hardware) і пасля падлучэння ўсяго Абсталявання, з чаго пачаць і як рухацца, крок за крокам.
Я не механік, і сказаць па праўдзе, я раблю зусім іншую працу, для? хацеў бы даведацца, як і задавальнення, асабліва мая curiosit?,.
З маей майстэрні, хатняй, акрамя нейкі ключ, адвертка, абцугі, кусачкі, абцугі, папугаяў і кліпсы, я магу выцягнуць добры КАМПУТАР абсталяваны як з Lunix і Windows, і інтэрфейс OBD-II, без імя, надпісы або іншыя спасылкі, з адаптарам ў гняздо дыягностыкі для матацыклаў, з якой, як правіла, я раблю дыягностыку і aggiusto CO маей Ducati.
Для працягу, што яшчэ можа служыць, жадаючы, як на чытанне, што, можа быць, нейкі блок кіравання, магчыма, гэта мая машына?
Загадзя дзякуй усім,
Pask
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума