Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di macinische90
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172

якая верціцца турбіна сухая і памылка p2563

прывітанне, хлопцы,цалкам магчыма, што верціцца турба сухая,ці гэта толькі ўражанне? трохі d алею на борце было, але верціцца мне здавалася, вельмі сухі,мой сябар сказаў мне, што nn l ніколі не бачыў настолькі сухі і пачаўся зорка, а калі ен зачыніў l egr...
    і ці гэта магчыма? алей і ўсе ок,
    робіць добра spruzzargli эскіз алею на якая верціцца???
    і мы знайшлі нават у гэтым памылка
    прывітанне дзякуй усім, хто зможа нам дапамагчы
    добрае нядзеляerrore.jpg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    113
    што вы маеце на ўвазе для сухой? сухі,без residuii алею ў рухавіку? я не зраблю, занадта шмат праблем, калі крыльчатка была сухой і чыстай, хацеў бы сказаць, што турбіна не цягне на нафту і, такім чынам, controllerei, калі змазка ж адбываецца, або, як часта бывае, вы ottura шланг змазкі з нагара алею ў рухавіку.
    код памылкі, які выводзіў на аўтамабіль, які вы выявілі? аднак той dtc паказвае, вымярэння аўкцыену змянянай геаметрыяй, таму вы павінны праверыць, калі праблема ў электрычнай або механічнай працы (дэпрэсія і г.д.) турбакампрэсар

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172
    c і' невялікая пляма алею на мяжы турбакампрэсар,якія трубы трэба праверыць? машына і' bravo 2.0 165cv

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    113
    на якой мяжы? дзе паглядзець крыльчатку ўсмоктвання? магчыма, дакумент з фотаздымкам, усе роўна корак, і тое, што падача алею на турба-для змазкі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    89
    прывітанне macinische,пераканайцеся ў тым, што c-гэта добрая змазка turbo.....трубка што адыходзіць ад блока і паступае на turbo ў верхняй часткі ? тое, што ўваход алею ў той час, як ніжэй ? назад у тое, нагнятання ў ўстаноўку месца ў блок цыліндраў, як правіла, c'? невялікі фільтр ачысціць тое сек ну труба, і вы на месцы

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172
    вы дзе паварочваючы іх прама на мяжы турбакампрэсар... заўтра controllero трубы, але тое, нагнятання і супер чысты... адзінае, што мне сказаў мой сябар, які, перш чым зачыніць egr ў верхні шланг падачы змазкі прыходзіла больш алею, на самай справе, усе трубы і муфты былі найбольш забруджаныя цяпер нашмат больш сухі і чыстай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    Citazione Першапачаткова Напісаў macinische90 Visualizza Messaggio
    вы дзе паварочваючы іх прама на мяжы турбакампрэсар... заўтра controllero трубы, але тое, нагнятання і супер чысты... адзінае, што мне сказаў мой сябар, які, перш чым зачыніць egr ў верхні шланг падачы змазкі прыходзіла больш алею, на самай справе, усе трубы і муфты былі найбольш забруджаныя цяпер нашмат больш сухі і чыстай
    гэта ? нармальна, таму што на халастым ходу рухавіка з egr актыўная натоўп збіраецца амаль спыняецца, а з egroff натоўп круціцца хутчэй, так што гэта ? нармальна.што тычыцца l памылка ў ecu дзве рэчы ці ? быў крануты, яшчэ што-то ў карту або як вам параіў калега ў вас узніклі праблемы з электрычным прывадам/механічны ў turbo сціску ў геаметрыі.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172
    Дзякуй, не крануў, таму што ен толькі заплюшчыў egr, можа быць дадзена праз дадатковы модуль з-за гэтай памылкі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    89
    дадатковыя модулі, як правіла, даюць толькі непрыемнасцяў.....звычайна ? пажадана зрабіць добрае адлюстраванне

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172
    Несумненна, але мой пытанне быў іншы..

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання