Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13

Абмеркаванне: boot edc 17 cp20 мікра-tc 1796

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293

boot edc 17 cp20 мікра-tc 1796

хлопцы, добры дзень спрабую зрабіць загрузку гэтага ecu,я зрабіў усе спасылкі або ўтрымлівайце націснутай клавішу злучэння і ўсе пакуль ок,націскаю read all для bachup і мне выходзіць гэтая памылка: " у ПАЧАТКУ ЧЫТАННЯ error enter key error unlock password read - try tool tricore пароль tprot v08....на практыцы я назад толькі для чытання флэш,калі б я няправільна нешта я не рабіў нічога чытаць!!!!што скажаце????? я не або вопыт на гэтых ecu....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    з таго, што вы чытаеце, gallo2?, калі вы паглядзіце ў тэчку дакументы, якія змяшчаюцца ў fgtech што ? растлумачыць што-тое, якое адносіцца да tprot я думаю, што гэта абарона antituning, потым чакае, нават нейкай інфармацыі ад пі? эксперты

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    магчыма, вы не pasword для tprot
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    прывітанне, хлопцы, тым часам, дзякуй!вы маглі б растлумачыць лепш, я не разумею!!як я магу атрымаць пароль для tprot???на пеўня v53 ce функцыя, але я не робіць!!!!

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў alfetta80 Visualizza Messaggio
    прывітанне, хлопцы, тым часам, дзякуй!вы маглі б растлумачыць лепш, я не разумею!!як я магу атрымаць пароль для tprot???на пеўня v53 ce функцыя, але я не робіць!!!!
    я заяўляю, што я ніколі не зрабіў, і таму, безумоўна, я не магу навучыць вас? я, здаецца, недзе чытаў, што функцыя, якую ты кажаш, што c'? у gallo павінны дакладна вызначыць, passw, а затым дазволіць сабе чытаць тое ecu для гэтага я вам сказаў чакаць спецыялісты, чаму? іх, безумоўна, ведаюць, як растлумачыць лепш

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    функцыя, якая знаходзіцца ў cock tprot атрымалася, але выдае памылку,не ведаю, калі памыляюся, але ж мала памыляцца, то я выбіраю trpot passwoerd то я дадзеных ecu і не робіць!!!boooo!!s, а хто-то больш абазнаны можа мне дапамогуць...дзякуй яшчэ!!!

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    282
    Прывітанне
    Балазе, законы аб дакумэнт, для tricore, і паглядзець працэдуру для vag pass tprot read, вы павінны гандляваць адзін cable пін-out, або зрабіць з ecu montatta ў машыны.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    правады іх або абмяняць зяленыя з чырвонымі і ці зняў провад шэры, цяпер дадзеныя ecu магу атрымаць іх, але я не магу зрабіць, яшчэ нічога, як ніколі?на практыцы я павінен вырабіць чытанне файла як гэта працуе???якая дакладная працэдура??

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    я пайшоў чытаць pdf, і я таксама кажа, што памяняць месцамі провада зялены з чырвонымі выкарыстоўваць драйвер tprot v8/10, але потым вярнуцца і паспрабаваць зноў у boot mode вяртаючыся да ўмоў і раней (так што я зноў з правадоў зяленыя + шэры загрузкі з супрацівам), і калі ўсе яшчэ не працуе, паспрабуйце зноў драйвер tprot з эбу усталяваны на машыне (яны хочуць сказаць, ад серыйных?)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    прывітанне сіска але выкарыстоўваць драйвер, што збіраецеся да мяне на tprot таму зрабіць толькі дадзеныя ecu я не бачу нічога

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •