Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    10

qashqai 1.5 dci алей блізка да вакуумному помпы.

Прывітанне ўсім, прашу вас дапамагчы, так як я знайшоў у раене помпы dwl пусты крыху алею, але не riesxo зразумець, калі страціце або помпа корпус дросельнай засланкі вышэй. Акрамя таго, я знайшоў трубы интеркулера бруду ен таксама алею. Мы прымаем парады

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Язычнікі
    Et
    40
    Паведамленні
    109
    Прывітанне і проста праверыць ўсе, адлучыце вакуумны шланг і пачынае правяраць у трубе, калі вы нам нафту, калі і сухі страты майце на вакуумны помпа

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    ад абястлушчанае з p? бензіну ? вакуумны помпа, як толькі вы на матацыкле, вы заўважыце страту. паспрабуйце адлучыць шланг-й? нізкі dell інтэркулер ? поўная алею ў вас есць p? на герметычнасць ў turbo або занадта шмат дэкампрэсіі. колькі км мае машыны? калі ласка, праверце таксама ****llo алею ў рухавіку-не занадта высокая

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    10
    Var мае 150000 км ****llo алею і амаль на максімум. Гэта было некалькі тыдняў таму, калі я зрабіў купон. Пры зняцці трубкі на самай справе hl, знайшлі d алей. Для магчымай дэкампрэсіі я магу што-небудзь зрабіць ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    103
    Калі ce крыху алею і таксама нармальна, кантралюе п'е трубы ў любым выпадку

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    x распакавання вы можаце паставіць вентыляцыйная ? сапраўды шмат, але асабіста я лічу, 150000 км, не так шмат х гэтыя рухавікі трэба бачыць як яны змянілі алей,калі яны заўседы рабілі купонаў кожныя 20-30000 < ... калі інтэркулер nn ? занадта поўны, турба ? здаровы

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    10
    Я думаў пра гісторыю ўдзельнічае аўтамабіль набыты некалькі месяцаў, і я выявіў, што ? была заменена турбіна на самай справе мы бачым новае. Можа быць, што інтэркулер поўны алею пасля папярэдняга rotturra і што ў гэтым алеі ўзносілася veeso l aapirazione ? Параіце мне мыць dell інтэркулер ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Яму можна прасвідраваць дзірачку ў ніжняй такім чынам, ссуньце алей, а затым зачыніце з жыццем, чалавек ці нітку..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    проста нават пакласці саломінку dell пыласоса ў вашым ўніз і імкнуцца, нават калі застаецца р? вільготны нафты nn таму нічога

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    32
    звычайна прыходзіць ад корпуса дросельнай засланкі, але для рухавіка з такім прабегам і ў норме, якія маюць малыя страты ціску, дзе паглядзець алей. Калі вы хочаце вырашыць таму што брудны рухавік, вы павінны ўмяшацца і паглядзець, калі выходзіць з вала засланкі або пракладка мацавання.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •