Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 17

Абмеркаванне: Думкі на карту Golf 4 TDI 101

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    18

Думкі на карту Golf 4 TDI 101

Прывітанне, хлопцы, мяне клічуць Марка, мне 30 гадоў. Я быў бы рады ўступіць у ваша супольнасць!
    Gi? ужо некалькі гадоў я appassionando ў свеце rimappazione. У мяне есць VW Golf 4 TDI 101, якія я выкарыстоўваю, як мой "стэнда".
    Чытаючы вашы каментары і абмеркаванні, я даведаўся шмат пра тое, як рэдагаваць карты і, вядома, я шмат прабелаў, якія я хацеў бы запоўніць. У дыскусіях, я павінен сказаць, што тут вы ніколі не спыняйце вучыцца!
    Цяпер я "змены" карту, каб мой гольф, і я павінен сказаць, што ў мяне былі крокам ўніз? занадта прыкметныя на дарозе.
    Я б, калі б хто-то мог быць такім? ласкавы, каб даць нам паглядзець, і даць мне ацэнку!

Дзякуй!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    можа быць, калі месцаў на врі і мод мы лустачкамі!!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    18
    Citazione Першапачаткова Напісаў faberecu Visualizza Messaggio
    можа быць, калі месцаў на врі і мод мы лустачкамі!!!
    карты залатых і mod прыкладанне!
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    паглядзець добра egr два біта няправільна, як значэнне да канца , карту ? вельмі асноўны , вы далі дызельнага паліва і ціску турба , але без разліку нічога , скажам, што гэтыя ecu і рухавікоў легка .... ? карта клас .... прычыны выбару але не небяспечна

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    18
    Citazione Першапачаткова Напісаў faberecu Visualizza Messaggio
    паглядзець добра egr два біта няправільна, як значэнне да канца , карту ? вельмі асноўны , вы далі дызельнага паліва і ціску турба , але без разліку нічога , скажам, што гэтыя ecu і рухавікоў легка .... ? карта клас .... прычыны выбару але не небяспечна
    Дзякуй Faber за адказ! Для egr я праверыў біт няправыя, і я не заўважыў... адрас біта? Для egr я паставіў усе значэння на значэння pi? высокі (ці, хутчэй, 15 балаў і больш? значэнне max), каб закрыць яго. Даруй невуцтва, але для яе выключэння не робіцца такім чынам?
    У якім сэнсе без разліку нічога паміж турба-і дызель?? Я павялічыла ціск на турба-0.17 бар і распрацавана overboost на 2% у pi?. Для дызельнага паліва, я думаю, перагледзець, педалі, і час ўпырску. Машыну я адразу ў сігнал з абаротаў-й? нізкіх коштах, і ідзе з провадам паскаральніка

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    18
    з 12-літровы дызель я зрабіў 240 км, і я павінен сказаць, што ен не спажываецца шмат...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    18
    Хлопцы, не c'? што ніхто не можа даць мне руку?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    18
    Знойдзеныя біты! Былі драйвера, і я прывеў максімальныя значэння ў табліцы..

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    разгарнуць ,паглядзець, што есць два біта са значэннем выдатным бліжэй да канца прамой лініі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    18
    Вы знойдзены і ліквідаваны!! Дзякуй

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні