Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 29
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98

Мэта НУЛЯВЫМ ЗАПАЗНЕННЕМ

Прывітанне ўсім,
    я спрабую стварыць карту, якая мае ў якасці асноўнай мэты зніжэнне Адставанне ад адказу, калі ен топча педалі акселератара, калі машына сапраўды пачынае развіваць магутнасць запыце.
    На дадзены момант яны не зацікаўленыя ў канкрэтных крокам РЭЗЮМЭ.
    Мая мадэль ECU ? EDC15C7 на 1.9 JTD 115 Л. с., без лямбда і з зыходнымі кампанентамі. Але я хацеў бы абмеркаваць-й? у цэлым абмен думкамі таксама ўладальнікаў іншых відаў/ecu рухавікоў, тое, што мяне цікавіць больш? ? логіка, з якой вы павінны працаваць

Кампанент pi? павольным, каб дабрацца да схемы ? безумоўна, turbo, у дэталях? як уплываюць прывады для зменнай геаметрыяй і перепускного клапана?
    Як вы думаеце ? правільна, спрабуюць правесці turbo заўседы ціск, каб заўседы мець паветра дастаткова, каб абысціся максімальна дызель? Такім чынам, для? значэння загадзя для гэтага справы? дызель будуць няправільнымі, так як рэакцыя з pi? паветра ? pi? хутка. І тады рухавік будзе рабіць больш? цяжка сціснуць і выдушыць паветра на кожны цыкл, калі гэта ? маецца на qta.
    У выпадку наяўнасці лямбда-зонда, карты лямбда дзейнічаюць як абмежавальнікі ці як мэта?

Як вы вы, звычайна, каб палепшыць рэакцыю?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    у перепускной не ўплывае на лаг, ? толькі абмежаванне максімальнага ціску
    геаметрыя зменнай, а, наадварот, служыць менавіта для таго, каб палепшыць адказ, хоць і не адмовіўшыся ад расходу паветра на высокіх
    на практыцы, у залежнасці ад размяшчэння рэбраў, ? як мець турбіны розных памераў, так як, накіроўваючы паток ог пу? вы выбіраеце хуткасць? ж (турбіна-й? маленькая, адказ-й? хуткасць) або адток (турбіна-й? вялікі, расход больш, больш? магутнасць вышэй)

што тычыцца электронікі? не ведаю, як вам дапамагчы, я не дастаткова дасведчаны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Ок, але перепускного клапана з электронным кіраваннем павінны ўплываць, чаму? змяненне колькасці? паветра прыходзіць тое, што адкідаецца, у сувязі з гэтым у залежнасці ад яго становішча павінна змяніцца, як хутка ідзе пад ціскам і як ? высокі пік ціску. Ці я памыляюся?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    вы тыя, з электронным кіраваннем ўплываюць на пік ціску, што дазваляе overboost, але фінч? турба не ? ціску не працуе, то не працуе ў пераходных
    pi? важна, як гэта ўплывае, калі так, ? поп-оф, а ? маецца толькі на бензін, а не дызель

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне, апрацоўвае turbo з змянянай геаметрыяй, але westgate ціск, partirebbe адразу з max turbo, а затым паменшыць у адпаведнасці каліброўкі, у westgate.... у цяперашні час для мяне ? лепшае рашэнне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Так я здымаю шмат праблем
    Але ў выпадку з зменнай геаметрыяй часу адкрыцця/закрыцця механік лапатак ? значнае?
    Прыклад: у рэліз, і я хачу аднавіць, pigio ў ніжняй частцы правай педалі, прыкладна колькі часу гэта зойме лапаткі рухацца да куце нахілу запыце?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    тады, я думаю, вы ведаеце, як працуе ваш westgate і геаметрыі, з гэтага мода ? заўседы + гатовы турбіна , вядома, што спачатку трэба tararla, асабліва добра, што ціску павінны дайсці да максімуму, затым сказаць, нулявым запазненнем, я бяру для добрага, для? я магу вам сказаць, мне, мой, што робіць паніжэнне занятак.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў asdone Visualizza Messaggio
    Так я здымаю шмат праблем
    Але ў выпадку з зменнай геаметрыяй часу адкрыцця/закрыцця механік лапатак ? значнае?
    Прыклад: у рэліз, і я хачу аднавіць, pigio ў ніжняй частцы правай педалі, прыкладна колькі часу гэта зойме лапаткі рухацца да куце нахілу запыце?
    атакуе дыягназ або манометр і tirendi рахунак, вы ж, як мы паклалі turbo даць вам усю lap ціск, што st? у карту turbo....
    памятаеце, што калі яшчэ і дызель у вас больш выхлапных газаў і, такім чынам лаг зніжаецца яшчэ больш....
    хоць у любым выпадку казаць пра адставанне на турбіны з змянянай геаметрыяй ? мякка кажучы...
    так ужо на 1000 абаротаў або ледзь больш у стане забяспечыць ўжо 0,5 бар boost ці больш...
    гэта ціск часам і абмежаваная ў карту turbo або ў карты duty cycle n75, каб пазбегнуць непажаданых пікаў ціску на нізкіх абарачэннях і, каб пазбегнуць падкрэсліўшы, inultimente счаплення з месяц таму і таксама repentine момант...
    у мадыфікацыі з рг ціск, я настойліва не рэкамендуецца, таму што ў выпуску, у прыватнасці, на высокіх абарачэннях v? зачыніць vgt робім падняць значна contropressioni ў разрад вельмі шкодна на спружыны клапанаў, што было, калі гэта становіцца празмерным, як правіла, "плаваць" не вярнуцца ў цэнтральны з усімі праблемамі, якія выцякаюць з гэтага...
    дрэннае згаранне,страта аб'емнай эфектыўнасцю,павышэнне egt,pedita прадукцыйнасці,непажаданых кантактаў клапан, поршань,etc,etc....затым кожны з f? так, як лічыць патрэбным, але факт застаецца фактам, што sapendp, дзе і як ўмяшацца ў карце, vgt "дэпрэсія" і ў сто разоў лепш, чым ціск....ІМХО
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    есць рэчы, якія мне не вяртаюцца пры захаванні тэорыі Манро, тут мы гаворым аб 147 115cv, і мы ведаем, што бар працуе turbo, арыгінальны, у decellerata мы закрыцце фарсунак з, адпаведна, памяншэнне выхлапных газаў, механічна, мы не гаворым аб хуткасці кручэння настолькі высокая, каб стварыць мяжа механік на спружыны клапанаў і іншага ? толькі спосаб абмену думкамі, але, каб зрабіць працу па ўсіх правілах мастацтва, у першую чаргу трэба ўбачыць, і зразумець, што вы хочаце ад сілавы ўстаноўкі, што аксэсуары, якія вы маюць намер выкарыстоўваць і емістасць? для тых, хто хоча выканаць працу. Я заўседы лічаць, што абмен думкамі ? заўседы канструктыўнай.....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    запал рухавіка...не ? тэорыі, але і фізікі элементарных....рухавік у асноўным ? "помпа", калі да 4000-4500 абаротаў, адпусціць, раптам, газу і праўда, што фарсункі smetterrano надаць але ? таксама дакладна, што выхлапных газаў не зніжаюцца, як ты....таму што ў любым выпадку рухавік таксама ў "вызваленне" contina, напрыклад, глытаючы паветра і лагічна, напрыклад, выціснуць...калі вы хай не прыме ваш гэты працэс выкіду паветра/выхлапных газаў, аднак, у вас есць piccata супрацьціску...гарантавана...калі не верыце мне, ўстаўляе манометр з меднай трубы на калектары і адбываецца, вы ж, як я кажу...кіравання vgt ori "дэпрэсіі" для вырашэння гэтай праблемы ў выпуску адкрывае зусім лапаткі, каб зліць яго можна больш газу...калі ж гэтага не было, паколькі суадносіны A/r разраду пі-пі турбіны vgt з лопасці зачыненыя, ен, як я сцвярджаю, у іншы пост...
    аднак я заўважыў, што на пункце 1.9 jtd з турбіны vgt ціск ўшчыльнення калектара доўжыліся нічога...рэалізавана n75 ў эбу і кіраванай дэпрэсіі праблема ? risolto.....ergo....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •