Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193

GuzziDiag - Writer і Reader эбу Marelli

Пасля закрыцця Ducatidiag я пачаў шукаць якой-небудзь іншай бясплатны інструмент, з якім я люблю падсмажыць і нават блокі кіравання... з'яўляецца cos? GuzziDiag, відавочна, нарадзіўся з рэбры Ducatidiag, дзе на старонцы загрузкі я заўважыў таксама, што там былі невялікія выкананыя файлы, якія дазваляюць чытаць і запісваць блокі кіравання групы Marelli 1.5 M - 5 РАНІЦЫ і 5.9. М.

Усе, я спрабаваў выкананыя файлы для блокаў кіравання 5.9 і 5-й раніцы на 5-й РАНІЦЫ, што выкарыстанне ў якасці марской свінкі. Тое: абодва прылады вельмі простыя і не дазваляюць варыяцыі дэталяў у запісу. Як reader writer працуюць з файламі фармату .бэн, 320 kb, у гэтым выпадку, у 5 РАНІЦЫ. У запісу вы не можаце змяняць код дадзеных тэстараў, запіс, etc.. Чытаючы файл запісаны іншы інструмент, я ўбачыў, што гэтыя параметры змяняюцца аўтаматычна, але, каб энтузіяст, які захоча весела правесці, ці што ? мала актуальнай.

Ясна, што файлы, якія вы v? пісаць павінен мець gi? рэгістрацыя sum правільны і розныя элементы кіравання, иммобилайзера, прыборнай панэлі і належным чынам выпраўленыя, для таго, каб прымусіць працаваць эбу ў залежнасці ад вашых патрэбаў. Блок кіравання не павінен быць заблакаваны, у адваротным выпадку вы не f? нічога. Адзіны кантроль, што f? інструмент ? праверка на памер файла і тып файла, які, паўтараю, павінен быць у фармаце .бэн.

Я спрабаваў інструмент з файла на Streetfighter, убачыў, што адзін, які прыйшоў да мяне: працуе !! Загрузіў карту DP, правераная матацыкл: усе ОК.

Эбу ? была прачытана і запісаная ў паслядоўны порт, з дапамогай кабеля KKL адаптар EOBD=>3 PIN FIAT з кабелямі харчавання для ККЛ, прама на матацыкл.

Безумоўна, інструмент ? вельмі з'едлівым і, перш чым паспрабаваць яго, вы павінны зрабіць некаторыя праверкі, у адпаведнасці, у прыватнасці, на SW, што вы збіраецеся пісаць у блок кіравання, але, улічваючы, што ? бясплатна і пасля некалькіх тэстаў даў станоўчы вынік, я б сказаў, што яны на правільным шляху. Сказаць, каб пайсці я ўпэўнены, кланавалі эбу арыгінальны Стритфайтер, з тым, што дрэнна, што хадзіў і вяртаўся назад, у адзін міг.

M999

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Я, нарэшце, атрымаў р? часу ****** каб паспрабаваць гэтых сродкаў таксама блокі кіравання 1.5 M: правераныя на SS900ie. Працуе добра, заўседы захоўваючы межы, якія я выклаў у паведамленні вышэй.
    Нават у гэтым выпадку я працаваў у паслядоўны прама на матацыкл з класічнай ККЛ.

M999

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Пескароў Абруццо
    Паведамленні
    239
    Забыўся:
    французская ? вярнуўся на пасаду праграмнага забеспячэння
    Ducatidiag версіі 27, які зараз таксама працуе на FIAT!!!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў кома Visualizza Messaggio
    Забыўся:
    французская ? вярнуўся на пасаду праграмнага забеспячэння
    Ducatidiag версіі 27, які зараз таксама працуе на FIAT!!!!!!
    Гэта дакладна!!

Вяртаючыся ў тэму, кома, 1.5 P, не проста так жа, як і 1.5 M Gi? кіравання лямбда-зонда робіць па-рознаму, так што ? таксама дакладна, што вы не можаце загрузіць SW 1.5 М на 1.5 Р варта inchiodarsi... поспеху, менш зла на ECU studio, а затым адноўлены з працы, демонтажные/зваркі 29f010.

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    11
    Прывітанне

Я Griso і пакуль паказанняў tps я яго ScanST ў Giupponi (купіў, перш чым выйдуць гэтыя мілыя праграмнае забеспячэнне...).

Мой пытанне ?, каб зразумець што-то яшчэ бачыў, што я супер пачатковец...
    файл, які я атрымліваю з чытання Guzzidiag не ? сумяшчальныя з тытанам, праўда?

у чаканні знайсці неабходнае абсталяванне, я хацеў бы пачаць рабіць нейкія выпрабаванні на маім ровары...

Дзякуй :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Пескароў Абруццо
    Паведамленні
    239
    я стараўся "reader/writer" guzzi на 15p (тыпу гэта на 90 ss, так бы мовіць), усталяваная на Nexus 500
    але нічога!!! мяне яна не працуе, і, як звычайна, мне прыйшлося отпаять ўсе 29f010 і ўсталяваць гняздо.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Файл чытаў ? ад 320кб, а затым неабходна нарэзаць яго на 304kb, як апісана ў форуме, а затым sar? сумяшчальны з Тытанам. Вочы, як рыскі, авансы на guzzone!!

M999

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    11
    Citazione Першапачаткова Напісаў m999 Visualizza Messaggio
    Вочы, як рыскі, авансы на guzzone!!

M999
    Якасць паслуг і прафесіяналізм, я вельмі на мой Grisone... :-)

я меў на ўвазе тэсты "чытанне", праз пару дзен павінны атрымліваю кабель для Guzzidiag і цяпер я раблю тое!!

Перш, чым закрануць alcunch? я хачу\мне трэба зразумець яшчэ,

дзякуй M999

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Глядзіце ў мяне зроблены некаторыя, некалькі, нават, хутчэй, "дрэнныя" і gi? толькі усталяваўшы карту паліва з некалькі налад і вокладак, загадзя (ti dir?, без выдалення лямбда!!) вы атрымаеце здавальняючыя вынікі. Паўтараю, для? загадзя, на Guzzi вы павінны ісці вельмі асцярожнымі

Прывітанне

Марка

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    11
    Прывітанне M999
    тады мне ? прыйшоў на тб, я запампаваў guzzi diag (крута) і я выкарыстаў reader для copiarmi файл.
    Як ты сказаў, я знайшоў памер 320kb, што я паменшыў намаганні і не ведаю, як... (я адкрываю для іншага абмеркавання) да 304kb і я адкрыў тытан!
    які кажа мне, што там драйвер яшчэ да гэтага часу ў базе дадзеных, і пытаецца ў мяне, калі я хачу спампаваць яго... ды права... я ж сказаў " не " ... і я адкрыў карту!

мне тое, што цікавіць цяпер ? вышмараваць трохі науглероживания, чаму? маючы sprintfilter і lavizzari адкрыты, кожны раз курс свечак мне падае lacrimuccia як бледныя...

Для авансаў не хаваю, што я яшчэ раз падумаў, выкараніць усе купэ, электронны і паставіць прыгожы размеркавальніка,

гаворка лямбда, вядома, вакол есць n-1 элементаў супярэчлівыя... але ідэя, што я зрабіў я ? што выдаліць лямбда мае сэнс толькі ў выпадку ўстаноўкі блокаў кіравання, дадатковых і не столькі ў штаб-кватэры перапрызначэння.

Я хацеў бы ведаць, што вы думаеце!

Прывітанне і Дзякуй

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •