прывітанне, хлопцы, можа хто падкажа, дзе знайсці ecm? у мяне есць файл врі з ім пагуляць трохі... дзякуй
прывітанне, хлопцы, можа хто падкажа, дзе знайсці ecm? у мяне есць файл врі з ім пагуляць трохі... дзякуй
калі alientech не прачытаў гэты пост можа ўзлавацца... ці былі б рады, каб прадаць што-то.. !!![]()
Калі мне адкрылі майстэрню ў kess ? першае, што буду купляць,легка ў выкарыстанні і бяспечна.
безумоўна, гэта выдатны прадукт... то ў аснове ўсяго, там будзе дапамога... прадуктаў, дапушчальных у рэшце рэшт, існуюць розныя
Я пачатковец адлюстраванняў, але pi? далей, на механіцы, і магу табе сказаць, што kess стаіць на прыступку вышэй за ўсіх, дык для надзейнасці? што за прастата? я l я выкарыстаў ўчора здавалася, што б я выкарыстаў ад жыцця
я выкарыстаў kess арыгінальны... выдатны прадукт.. то гэта пытанне звычкі, або выбар...
дастаткова таго, што кантакты гэтыя спадары ад alientech, і яны будуць рады дапамагчы вам, проста дайце яму некалькі тысяч еўра, і гэта зроблена,зрэшты, калі вы чыталі правілы, вы ведаеце, што ў гэтым форуме катэгарычна забараняецца размяшчаць або нават проста папрасіць абаронены аўтарскім правам матэрыял, таму звярніце ўвагу, чаму? я буду вымушаны вас канчаткова ад гэтага форуму.
Апошні раз рэдагавалася admin; 05-07-2014 да 22:46
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
Не сапраўднага праграмнага забеспячэння могуць ствараць праблемы ў працэсе чытання/запісы?