Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 23
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di macinische90
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172

перадача файлаў крычы ад адной машыны да іншай, ідэнтычнай

Добрай раніцы ўсім, я спадзяюся, што хто-то можа мне дапамагчы,то ў нас есць 2 машыны аднолькавыя ж крычы, сам жа рухавік працуе, машына ? быў пастаўлены, ўнутры файла ori адлюстроўваецца kess потым кадуецца,цяпер мой пытанне ?: я магу прачытаць яго певень гэты файл і змясціць яго ў іншай машыне? Я проста яго прачытаць( не адкрыць яго, таму што немагчыма), і запішыце яго ў іншы? Вы пу? рабіць?
    Дзякуй усім і добрага дня

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў macinische90 Visualizza Messaggio
    Добрай раніцы ўсім, я спадзяюся, што хто-то можа мне дапамагчы,то ў нас есць 2 машыны аднолькавыя ж крычы, сам жа рухавік працуе, машына ? быў пастаўлены, ўнутры файла ori адлюстроўваецца kess потым кадуецца,цяпер мой пытанне ?: я магу прачытаць яго певень гэты файл і змясціць яго ў іншай машыне? Я проста яго прачытаць( не адкрыць яго, таму што немагчыма), і запішыце яго ў іншы? Вы пу? рабіць?
    Дзякуй усім і добрага дня
    факты пытанне, як вы думаеце, працэсар эбу счытвае файл, закадаваны з kessv2 master? і з чаго scodifica, каб зразумець карты.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172
    Мой сябар, як мне здаецца, адзначыць некаторую непрыязнасць у маім дачыненні да... Ne прывітанне ne добрай раніцы... Не, мне здаецца, быць грубым, у, напішыце свае пытанне...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    факты пытанне, як вы думаеце, працэсар эбу счытвае файл, закадаваны з kessv2 master? і з чаго scodifica, каб зразумець карты.
    Калі вы хочаце адказаць добра, інакш амін, калі я адправіў пытанне ? чаму? я не ведаю адказу і, тым больш, пытанне я задаю, мне што-то не ведаю...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў macinische90 Visualizza Messaggio
    Мой сябар, як мне здаецца, адзначыць некаторую непрыязнасць у маім дачыненні да... Ne прывітанне ne добрай раніцы... Не, мне здаецца, быць грубым, у, напішыце свае пытанне...
    ніякая непрыязнасць, ? толькі тое, што часам будуць размешчаны пытанні, што калі мы разважаем трохі не служыць у twitter, вы хочаце, добры дзень, ок, табе ўсе ж даў, але мой адказ-пытанне на ваш пытанне застаецца. калі вы хочаце хуткі адказ, я табе магу даць, але, я думаю, больш цікавым для вас таксама туды для развагі.

ps. паглядзім, што адкажуць іншыя.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    ніякая непрыязнасць, ? толькі тое, што часам будуць размешчаны пытанні, што калі мы разважаем трохі не служыць у twitter, вы хочаце, добры дзень, ок, табе ўсе ж даў, але мой адказ-пытанне на ваш пытанне застаецца. калі вы хочаце хуткі адказ, я табе магу даць, але, я думаю, больш цікавым для вас таксама туды для развагі.

ps. паглядзім, што адкажуць іншыя.
    Ок, вы маеце рацыю, але калі гэтыя рэчы я ведаю менш, чым 0, або калі пішу, азначае, што gi? мы, разважаў я... Для вас, што вы ведаеце, могуць быць настолькі элементарныя, магчыма, для каго-то яшчэ няма.... Я б зрабіў больш? задавальненне, якое я б даў адказ... Калі спытаеце мяне тое, што я вам адказваю, я не раблю, што я кажу ragionaci падумайце, etc..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    прабачце мяне ? падлучаныя аўтамабіль з kess v2 і пеўнік клон мне ўдалося выцягнуць мар файл і адкрыць яго з ecm titanium я не разумею, дзе ? праблема

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    што машыны мы гаворым ? калі гэта здарылася, мне б так, я машыну зменены ў bdm давайце страціць тое крычы стварэнні толькі іншых варыянтаў, то буду ў крычы, пачынаючы з sw і hw правільна, то я б зрабіў параўнанне і cericherei зыходны файл, або, як мінімум, выбіраць для рэканструкцыі
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    І потым спакойна чытаць з іншым інструментам, і адкрыць яе або запішыце яго без problemi.Saluti.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    25
    што машына????

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні