Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    25

Opel Corsa D 1.2 ecotec, хутчэй за ўсе, праблема ў паліўнай

Тады, хлопцы, у мяне Opel Corsa D 1.2 бензін з egr абыйсці механічна, але не ў электронным выглядзе, і паветранага фільтра на панэлі. Каля 2000 абаротаў дроту, газ, машыну тузае, і мне выходзіць памылка ў дыягностыцы паліўнай худы.
    Я думаў, што гэта звязана з датчыкам кіслароду адразу пасля фільтра, я з чыстай svitol але нада, праблема ? застаўся. Я пагружаны ў растваральнік, і гэта працавала пару дзен, потым зноў тая ж праблема, пад знос, я паправіўся датчык іншы Opel Tigra дакладна, маюць розныя коды, і ў самай справе, пасля некалькіх метраў праблема ? паўторна.
    Я заўважыў, што, адлучыць раздым з гэтага датчыка, аўто і закон, мінус 40 градусаў. Я думаў, калі законам нізкая тэмпература, inietter? аўтаматычна-й? бензін, так што я паклаў матацыкл і зрабіла тэст, 5-6 дзен, што аўтамабіль ішоў з кабель адлучаецца і ідзе выдатна.
    Які пу? быць праблема? я хацеў праверыць, лямбда-зонд, але не мантуе 2, я думаю, што яны ў мяне ад язды на "p"? pi? старых я не ведаю, што можа служыць другі, а які з двух я павінен пайсці і праверыць, я, верагодна, варта працягнуць спробы.

PS маючы на руках адзін strumentino air/fuel вельмі цюнінг і не надзейна, я вырашыў зрабіць тэст, я падключыў да першай лямбда і загарацца першыя святлодыеды good, а затым прывядзіце ў рух дзяржальню магутнасці мне ? здалося, што мець пацверджанне таго, знойдзены ў эбу. Затым выпуск газу загараюцца ўсе святлодыеды, нават тыя, паліўнай багаты... але я думаю, што гэта нармальна...

Дзякуй усім, і aiutatemiiiiiii

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Зеты
    Паведамленні
    86
    між тым, савет chr даю і ніколі не чысціце лямбда-зондаў з дапамогай растваральнікаў svitol або іншых рэчываў, так як зонды вельмі адчувальная,то для qusnto аб праблеме прычын можа быць шмат, лямбда-зонд заблакаваны,датчык тэмпературы, праверце корпус дросельнай засланкі, калі, і бруд, і, магчыма, зрабіць чыстку дросельнай засланкі, то, калі ў вас есць дыягназ, паспрабуйце ўбачыць, і калі есць памылкі або contollare значэння, дайце нам больш інфармацыі.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    25
    Іосіф, дзякуй вялікі info... корпус дросельнай засланкі ? чысты, я пароў алею ў каністру, я думаў, што праблема ў лямбда-зонд, але я 2... так што я не ведаю, як для перамяшчэння, так як я не ведаю працы з двайны зонд...
    Дыягназ мне, з датчыкам кіслароду напалі пасля "p"? карысці, памылка паліўнай худы, яшчэ есць памылкі... ў real time, што параметраў можа быць карысным праверыць?

PS з датчыкам кіслароду стаката памылак няма, і машына ў парадку...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Зеты
    Паведамленні
    86
    Першы лямбда-зонд (тая, што бліжэй да выхлапной) павінен даць сігнал сінусоіднай вазьмі тэстар ці было б лепш, осциллографом калі вы абралі для тестеров settalo на 5 вольт знайдзіце провад чорнага колеру робіць speli трохі, вазьмі наканечнік, чырвоны і пакладзеце яго ў провад, чорны мац тестеров на чорны падключыце яго на масу і паглядзець, калі значэнне вагаецца ад 5 вольт, калі не працуе секта тэстар да 1 вольта, цяпер ужо не памятаю, а тыя датчыкі, што значэння ідуць у любым выпадку не мае значэння, самае галоўнае, што зонд шчоткай ўверх і ўніз.
    Другі датчык павінен даваць фіксаванае значэнне.
    Вам я заяўляю, што калі есць інфільтрацыі паветра або, калі кандэл не гарыць, гэта можа сказіць дадзеныя зонда яго заблакаваць або станоўчае значэнне або адмоўнае значэнне, такім чынам, перш за ўсе, праверце наяўнасць заражэнняў, або калі рухавік працуе дрэнна з-за свечак або фарсунак.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    25
    Дзякуй giuseppeturbo... вельмі... Толькі avr? імгненне зрабіць? гэтыя выпрабаванні, і вы aggiorner?... як вы добра ведаеце, яны заўседы робяць іншыя машыны, але для вашай вы ніколі не час :-D

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    83
    у вас не толькі праблемы з паліўнай худы?

У мяне аўто не робіць нічога!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    25
    Alfonsoh, што вы хочаце сказаць??? я не зразумеў...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    83
    зняўшы egr на гэтым аўто не робіць нічога, што ты спрабаваў абаперціся на фільтр басейн, каб павялічыць ціск на ўпуску, праблема, што такое? раблю ў вас ціск, наступнага за рэфлюксу ў egr, але паветра і багатай кіслародам па параўнанні з ог, а затым карбанізацыі на трываласць risulter? худы.
    Яго трэба вышмараваць карту і не мала.... лямбда, па мне, не мае нічога агульнага.
    ? змены, якія вы выкарыстоўваеце на столькі, ці ты толькі што зрабіў?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Zac
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    Citazione Першапачаткова Напісаў alfonsoh Visualizza Messaggio
    зняўшы egr на гэтым аўто не робіць нічога, што ты спрабаваў абаперціся на фільтр басейн, каб павялічыць ціск на ўпуску, праблема, што такое? раблю ў вас ціск, наступнага за рэфлюксу ў egr, але паветра і багатай кіслародам па параўнанні з ог, а затым карбанізацыі на трываласць risulter? худы.
    Яго трэба вышмараваць карту і не мала.... лямбда, па мне, не мае нічога агульнага.
    ? змены, якія вы выкарыстоўваеце на столькі, ці ты толькі што зрабіў?
    я пацвярджаю тое, што кажа alfonsoh, паспрабуйце выдаліць цэнтральны механічнай сістэмы рэцыркуляцыі ог,не як дызель у benza пакутуе вельмі науглероживания,то адлучыце батарэю на працягу дзесяці хвілін,вешае трубку і доказы... вы ўбачыце, што назад усе нармальна,калі няма калі ласка, праверце датчык....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    25
    Зак, сістэмы рэцыркуляцыі ог ? абыйсці механічна, а ? у электронным выглядзе актыўнага...
    alfonsoh, але на самай справе я напісаў, што інструмент падлучаны да датчыка, я пацвярджаю, што ў паліўнай ? худы... адпаведна для змены...? для згрызот я хацеў праверыць датчыкі...
    Я ведаю, што вы можаце? вышмараваць науглероживания нават без умяшання ў карту, я павінен знайсці p? вакол, што я... што зрабіць? ведаць...
    Гонка мантуецца блок кіравання, гібрыдных і некаторых паглядзі, rimapparla яны заблакаваныя, часам нават праз 2-3 дня нармальнага выкарыстання аўтамабіля... так што я б не rimapparla...
    Дзякуй за парады...

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •