Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 15
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178

сумневы справа? ўпырску alfa 147 JTD

прывітанне, хлопцы, я хацеў спытаць, да таго, колькі мм3 паліва я магу надаць на alfa 147 JTD 115cv наступныя змены :
    EGR off карту з фланцам;
    выдаленне kat ;
    вадасцекавая труба;
    усе астатняе арыгінал.
    да гэтага моманту, я прыбыў, надаць 90mm3 з выкарыстаннем карты ў гэтай мадыфікацыі (праверана з ***********),я хацеў бы ведаць, колькі я магу сябе ...дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    што фарсункі горы? зразумела, як нумарацыя bosch.....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Тады я магу чытаць гэта 0445110.... 119 некаторыя лічбы іх не магу чытаць..... добра ?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вы лічбы справядлівыя..горы 119...
    у залежнасці ад налады ўнутранай фарсунак гэтыя 1350 бар rail цякуць паміж 110 і 115 мм3 дызельнага паліва....
    затым да гэтай прэс-rail ліміт, які вы можаце прыўнесці ў quatita яны 110-115 мм3 дызельнага паліва....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Ідэальна... Я павінен павялічыць ціск у магістралі Rail, каб надаць больш? з турба-крычы? Ці я засяроджваюся на тым справа?? Дзякуй за наяўнасці

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вы павінны ўбачыць з гэтай сумы колькі ? доўга вашы пластыкавыя...
    за 10? ад пмс вы знаходзіцеся ў пост-згаранне, такім чынам, у вас так шмат дыму і шмат цяпла....
    затым, каб надаць гэтай сумы, застаючыся на працягу гэтага "часавыя", у вас есць 3 дарогі...
    1) павялічыць rail...але ў любым выпадку ў вас есць пэўны ліміт, як помпа, так і нізкае, што высокі ціск...
    2) можна трохі павялічыць авансавыя плацяжы, каб паспрабаваць "giostrarti" ўпырску...але табе не раю, бо, калі пазнанне можа зрабіць шкоду....
    3) і гэта вам настойліва рэкамендую, вы можаце ўсталяваць фарсункі, самыя вялікія, што ен-адзіны, "часавыя" дазваляюць ўводзіць вялікія iq, не ўдаючыся ў пост згарання...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Сісі ведаў, gi? з гэтых варыянтаў.... Я хацеў бы ведаць, калі 1.5 бар ціску турба і cn адноснае колькасць? паветра, уведзены ў камеру згарання паспяваю спаліць-й? 110 мм 3, ці есць хоча-й? паветра і, такім чынам, turbo-й? вялікі.... Затым curiosit? : калі я іду ў пост згарання я атрымліваю тыя scoppietti выхлапных? І эфект, які мяне заўседы прыцягваў, але я не разумею l Entit?.... Яшчэ раз дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    каб ведаць, колькі паветра st? пры ўсмоктванні ў рухавік, і турба,і адпаведна, колькі дызельнага паліва можна спаліць, трэба зрабіць часопіс і ўбачыць maf(датчык выдатку паветра) на 1,5 boost, колькі паветра яны пры ўсмоктванні.....ад іх, то вы зробіце адносіны стехиометрической адносна(таму што есць і іншыя зменныя ў гульні, тыпу тэмпература,вільготнасць паветра і інш), якія ўплываюць на канчатковы вынік, але мы кажам, што так робяць, вы хутка дастаткова праўдзіва сітуацыю...
    пасля згарання не scoppietti выхлапных газаў, а ? дызель несгоревшего, што не будучы ў стане спаліць усе ў камеры згарання з-за ўпырску занадта доўгі працягнуць яе гарэння за межамі патронніка у выпускных калектараў і турбіны ж, у выніку чаго дым і цяпло, і зоркі...і стан, варта пазбягаць, як чумы, для дызельных рухавікоў, таму што раўнасільна гульні рухавік у самыя кароткія тэрміны....
    калі вы монтируете манометр rgt вы ўбачыце, што чым больш дыму, тым больш што тэмпература выхлапных газаў, і, такім чынам, згарання маюць высокія....усе, c'? мяжа...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Часопіс л я гі? зрабіў ? з 1430 мбар імкнуся 1450 мг... Так што я проста зрабіць паветра/дызель, каб убачыць, калі fumer? правільна? Да AFR 15 я павінен адчуваць сябе камфортна і не? Вы можаце мне растлумачыць, што выклікае scoppietti выхлапных? Я ведаю, я поўны пытанняў, але калі я не разумею рэчы, як яны працуюць, да дна не адчуваю, што патрапіць у рукі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    103
    Добры дзень, Фабіа прабачце за пытанне, але прымушае scoppietti у каналізацыю? мне здаецца, пу дзіўна для дызеля! звычайна гэта робіцца на бензін турбо!!

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •