Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 32
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dom86
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Паведамленні
    199

як супаставіць denso opel саветы

прывітанне ўсім, я чытаў эбу denso opel astraJ 2012 1.7 125квт толькі ke будучы першым, што я чытаю і што я бачу, шчыра ? некалькі дзен, якія я спрабую разумець, але мне будзе трохі dificult таксама хк? есць фап ? многія крывыя, я пераблытаў c'? якая, на жаль, толькі на цы ен ужо адлюстроўваецца і defapatto так, гэтыя ecu ? astraJ denso ax39nclsw440.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Добры дзень, для гэтага ecu для defap, ускладзеныя на тых, хто ведае гэтую працу ? адзін з тых цяжкіх, спытаеце info all' Admin форуму....

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Паведамленні
    199
    яго notatato я таксама бачыў, што ен некалькі крывых з драйвер для супастаўлення, але не ведаючы, што ecu не маю права дакрануцца да яе, нават хк? запісы, як людзі кажуць, што гэтыя аўтамабілі пасля супастаўлення пачынаюцца, а затым згасаюць сонца, калі не робіш defap то я не ведаю, калі ? праўда

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Як ужо? я сказаў вам, гэтыя ecu дэталі, не s? калі яны да гэтага часу пратакол sw арыгінальныя прэстыжныя, што да месяца f? не было працы, і трэба было ўмяшацца ў руку, то ecu ўжо? і пяшчотны чытаю гэта, то ў вас інструмент афіцыйныя становіцца просты +

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Паведамленні
    199
    x, а не c'? праблема k-tag творыць цуды

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    40
    вочы, што ў гэтай ecu есць некаторыя карты на 32 біт таксама мае логікі...асабліва для defap тое, не ? што ад пачаткоўцаў..***** і кажа, запал рухавікі ? у гэтыя цяжкія...і пратаколаў sw высакародных nn яны ў курсе яшчэ...так рукі ведаючы, што рабіць

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Паведамленні
    199
    на самай справе я спытаў, xk? x мяне гэты ecu ? новы, як bosch, magneti marelli ? simens sn дастаткова падрыхтаваны, але шчыльная ? delco не ведаю яшчэ я бачыў ke c sn хвалю карты з драйвера, але гл ўжо сказаў раней, не ведаючы lecu я нават не думаю, d датыкаючыся да яго, я падумаў, можа быць, x атрымаць парады ад тых, хто ўжо супастаўлена, па меншай меры, гэтыя ecu

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    з дапамогай якога прылады вы чытаць?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    18
    Я згодны з Запал Рухавікі ? есць Ecu bastarda і вельмі цяжка...я там, то мяне білі некалькі дзен, і я зрабіў некалькі тэстаў...з тым, адлюстраванне некалькіх крывых на навобмацак, пары, тэрміны, турба-і чыгуначных...я зрабіў вельмі легкі, і я павінен сказаць, што прынялі добра, аўтамабіль...з-за DPF off ? вельмі подлы...на сенняшні дзень мне падаецца, што ******* не чытаў яшчэ не вырашана, і пасля такога-то колькасці км загараецца кантрольная лямпа...у той час як ATR павінны ўкладваць вырашана, у адваротным выпадку v? ручной працы і ідуць апусціце ў раене DTC, каб не мець + кантрольныя лямпы гараць.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Паведамленні
    199
    Citazione Першапачаткова Напісаў racetronic84 Visualizza Messaggio
    Я згодны з Запал Рухавікі ? есць Ecu bastarda і вельмі цяжка...я там, то мяне білі некалькі дзен, і я зрабіў некалькі тэстаў...з тым, адлюстраванне некалькіх крывых на навобмацак, пары, тэрміны, турба-і чыгуначных...я зрабіў вельмі легкі, і я павінен сказаць, што прынялі добра, аўтамабіль...з-за DPF off ? вельмі подлы...на сенняшні дзень мне падаецца, што ******* не чытаў яшчэ не вырашана, і пасля такога-то колькасці км загараецца кантрольная лямпа...у той час як ATR павінны ўкладваць вырашана, у адваротным выпадку v? ручной працы і ідуць апусціце ў раене DTC, каб не мець + кантрольныя лямпы гараць.
    racetronic ты ўжо спрабаваў супастаўлення іх, як я бачу, вы былі б так ласкавы дапамагчы мне, cn адрасы гэтага ecu?

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •