-
графинчика пароў алею, ? карысна, працуе?
? магчыма, што праз ўлоўлівання пароў алею рухавік есць алей? ад таго, што я бачыў, і я таксама заўважыў, што
рухавік ? больш ярка і спагадны.
але, бачачы, што мне ня варта трымаць трубкі ў pensoloni мне было цікава, калі трэба ўсталяваць графін, магчыма, ручной працы і, калі сапраўды атрымоўваецца
для ўтрымання алею, пазбягаючы іх траплення ва впускной
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
Прывітанне Dariuccio есць злучных алейных пароў gi? гатовыя недарагія і выдатна працуюць.....
-
калі рухавік есць алей ад рэкуперацыі пароў азначае, што c'? што-то сапсаваныя прадукты.
нармальна, не ? cos?.
калі аўтамабіль першапачаткова не было, значыць, што ўсе ў парадку, не трэба.
-
крыніца c'? і як рухавік ? 1.3 mjet і я думаю, зламаныя клапаны ў шклянку, размешчаны за калектараў, калі я адключыў шланг
пароў быў цалкам запоўнены алеем; акрамя таго, калі я адключаны, а таксама, як мінімум, працуе лепш, рухавік і высокія ? шалены.
але лепш падключыце яго, паставіўшы графінчык? атрымоўваецца стрымліваць алей?
-
На audi a5 benz 2.0 TDI калі яны пачынаюць спажываць шмат алею ў Audi яму замяняюць клапан над вечкам sfiatto алей, сальнік і абнаўляюць блок кіравання, а гэта зніжае расход алею, а затым што-то ўплывае....? прычына ? што рухавік пачынае скідаць больш? нармальны
-
знос, тым больш blow by ад fasce. я не хацеў бы памыліцца, але audi, bmw ўсталеўваюць нават серыйны фільтр, прысвечаны для ўтылізацыі, вяртання пароў
-
Фільтр змяшчаюць па мне, каб не засмечваць калектары і трубаправоды ўсмоктвання, гэтыя фільтры? ідуць рэгулярна мяняюцца..
калі вы не мяняюцца, і яны забіваюцца, павінны мець клапаны, байпас, якія пасылаюць вентыляцыі прамога ўсмоктвання і, калі рухавік
выкарыстоўваецца на высокіх абарачэннях, літаральна засмоктвае алей з рухавіка.. адсюль і высокі выдатак масла ненармальна.
-
калі ў графінчык c'? шмат нафты, азначае, што c'? праблема ў трубкі назад у кубак.
пераканайцеся, што трубка будзе ўсе добра ******.
часам бывае, што ў зімовы сезон у morchie і кандэнсату, як правіла, ostruirlo.
часта проста прыгожая ветрам або пераход з хвашчу ва ўсіх вентыляцыйныя трубы, якія ад рухавіка ідуць на ўсмоктванні.
-
Вядома, карысных задач, аб'яднаных у абмен фільтра ў машынах jaffa'? маецца, ? матэрыял для абароны ад зносу і павінна быць зменена пасля пэўнага прабегу
-
ок, але я хацеў бы ведаць, калі ? карысна захаваць яго падключыць або выдаліць яго, або паставіць графін.
труба, якая вяртаецца ў чэмпіянат у машыне ў пытанні ? ****** я ўжо? праверыў, але тое, не ? вяртанне ў кубак, але "напору" пароў
то есць дэпрэсія рухавіка ад тым, што труба засмоктвае так што калі засорен бы іншага роду праблемы
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума