Старонка 1 з 7 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 62

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226

графинчика пароў алею, ? карысна, працуе?

? магчыма, што праз ўлоўлівання пароў алею рухавік есць алей? ад таго, што я бачыў, і я таксама заўважыў, што
    рухавік ? больш ярка і спагадны.
    але, бачачы, што мне ня варта трымаць трубкі ў pensoloni мне было цікава, калі трэба ўсталяваць графін, магчыма, ручной працы і, калі сапраўды атрымоўваецца
    для ўтрымання алею, пазбягаючы іх траплення ва впускной

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне Dariuccio есць злучных алейных пароў gi? гатовыя недарагія і выдатна працуюць.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    калі рухавік есць алей ад рэкуперацыі пароў азначае, што c'? што-то сапсаваныя прадукты.
    нармальна, не ? cos?.
    калі аўтамабіль першапачаткова не было, значыць, што ўсе ў парадку, не трэба.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    крыніца c'? і як рухавік ? 1.3 mjet і я думаю, зламаныя клапаны ў шклянку, размешчаны за калектараў, калі я адключыў шланг
    пароў быў цалкам запоўнены алеем; акрамя таго, калі я адключаны, а таксама, як мінімум, працуе лепш, рухавік і высокія ? шалены.
    але лепш падключыце яго, паставіўшы графінчык? атрымоўваецца стрымліваць алей?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    На audi a5 benz 2.0 TDI калі яны пачынаюць спажываць шмат алею ў Audi яму замяняюць клапан над вечкам sfiatto алей, сальнік і абнаўляюць блок кіравання, а гэта зніжае расход алею, а затым што-то ўплывае....? прычына ? што рухавік пачынае скідаць больш? нармальны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    знос, тым больш blow by ад fasce. я не хацеў бы памыліцца, але audi, bmw ўсталеўваюць нават серыйны фільтр, прысвечаны для ўтылізацыі, вяртання пароў

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    141
    Фільтр змяшчаюць па мне, каб не засмечваць калектары і трубаправоды ўсмоктвання, гэтыя фільтры? ідуць рэгулярна мяняюцца..
    калі вы не мяняюцца, і яны забіваюцца, павінны мець клапаны, байпас, якія пасылаюць вентыляцыі прамога ўсмоктвання і, калі рухавік
    выкарыстоўваецца на высокіх абарачэннях, літаральна засмоктвае алей з рухавіка.. адсюль і высокі выдатак масла ненармальна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    калі ў графінчык c'? шмат нафты, азначае, што c'? праблема ў трубкі назад у кубак.
    пераканайцеся, што трубка будзе ўсе добра ******.
    часам бывае, што ў зімовы сезон у morchie і кандэнсату, як правіла, ostruirlo.
    часта проста прыгожая ветрам або пераход з хвашчу ва ўсіх вентыляцыйныя трубы, якія ад рухавіка ідуць на ўсмоктванні.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    141
    Вядома, карысных задач, аб'яднаных у абмен фільтра ў машынах jaffa'? маецца, ? матэрыял для абароны ад зносу і павінна быць зменена пасля пэўнага прабегу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    ок, але я хацеў бы ведаць, калі ? карысна захаваць яго падключыць або выдаліць яго, або паставіць графін.
    труба, якая вяртаецца ў чэмпіянат у машыне ў пытанні ? ****** я ўжо? праверыў, але тое, не ? вяртанне ў кубак, але "напору" пароў
    то есць дэпрэсія рухавіка ад тым, што труба засмоктвае так што калі засорен бы іншага роду праблемы

Старонка 1 з 7 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •