прывітанне ўсім, у мяне праблема cn un 203 sport coup? у дыягностыцы паказвае мне рухавік з віхравы калектар ўсмоктвання c d'? спосаб x вы можаце адрамантаваць?
або ў блок, каб выдаліць яго працы?
прывітанне ўсім, у мяне праблема cn un 203 sport coup? у дыягностыцы паказвае мне рухавік з віхравы калектар ўсмоктвання c d'? спосаб x вы можаце адрамантаваць?
або ў блок, каб выдаліць яго працы?
вы ўпэўненыя, што eil скутэр і не лопасці заблакаваныя???
Што такое заяц? Трус Abarth
вы-карла! cn адзін круціць шрубы рухаюцца
Я не ведаю, калі' mercedes, таму што да гэтага часу я не спрабаваў, маюць карту, як, напрыклад, альфа "адкрыць" swirl, але нават калі "адкрыць" карту, і калі рухавік і густ дасць табе памылку.
Толькі так і знайсці кропку DTC ў карту і выключыць яго.
Паглядзіце, ці есць у врі ў базе дадзеных, або калі не, загрузіце іх, напішыце код памылкі, што' вы ад дыягназу, і давайце паглядзім, калі вы можаце зрабіць што-то...
Прывітанне, з асабістага вопыту, я ніколі не замяніў прывад, але заўседы калектараў або палітра, тым не менш, калі і калі вы павінны былі зламаць прывад зразумееце цяпер, таму што ўключаецца вентылятар рухавіка на максімальнай хуткасці, чаму ? перегорел ці засцерагальнік у sam пярэдні
прывітанне, ? верагодна, што выпала заціск цягі прывада перепуска паветразаборніка (M55), паспрабуйце зняць стартар і праверыць з-пад.
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 10-02-2014 да 21:51
ок, дзякуй усім, паспрабуе? у рэпеціраваць, а памылка ў вызначэнні ? электрарухавік паветравод ўсмоктвання няспраўнасць або кароткае замыканне на масу
я файл ori xk? аўтамабіль робіць сопоставленной 2 гады таму, але калі я чытаю карту cn памылка ecm паказвае мне dv знаходзіцца даверныя адносіны dtc?
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 12-02-2014 да 22:16
Я рэкамендую ачысціць калектар, мець, што праблема з-за EGR.
у egr ? выдалены, а анке ўсе swirl ? уласны рухавік ke nn ідзе анке басейн вол і аднаўлення зварных швоў, але калі ідзе аўтамабіль пераходзіць у абарону, на практыцы становіцца легкіх
калі ? у recovery выдаліць dtc ? бескарысна, мне сказалі, што вы можаце цалкам пазбегнуць swirl таксама адключайце злучэнне
я асабіста не ведаю як, але, верагодна, хто-то тут на форуме ведае'
КАЛІ ВЫ НЕ ЎПЭЎНЕНЫЯ АДКРЫЙ
праблема ? ke ніхто не робіць крок наперад, x-дапамагчы я разумею, ke, магчыма, sar? плод d нядрэнны вопыт, але, па крайняй меры, рэкамендаваць кі ў трэба