Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14

Абмеркаванне: праблема з певень 1260

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188

праблема з певень 1260

Прывітанне ўсім сябрам казіно певень на сваей машыне.

Сказаў, што ен выкарыстаў певень 1260 ўзяў на заліў, каб чытаць яго аўтамабіля 147 jtd 115cv 2003 года

падчас чытання або ў рэшце рэшт не ведае, кажа, што ў праграме ? як пасадзілі, сказаўшы,

У канцы праграмы я даваў "БЛОК кіравання ОК"...і што-то тыпу "SEED KEY ERROR"...і кодаў тыпу SK: -5

Ен выцягнуў усе і цяпер машына кажа іх няспраўнасці сістэмы код. Цяпер ен не жыве тут, са мною побач, і аўтамабіль зможа? бачыць толькі на наступным тыдні. Не маючы вопыту з гала-1260, што пу? быць паспяховым..???? Пасадзіў Ecu, і я павінен паўторна загрузіць усе sw ад Bdm або проста што-то менш агрэсіўным.???????

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    калі ? адна 2003 года, вядома ? адзін edc15c7, такім чынам, нічога bdm, або аднавіць заўседы ў серыйны інструмент сур'езны, альбо трэба отпаяйте flash.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    ах ок, ідэальны самае дзіўнае, і кажа, што ен не пісаў, а толькі чытаў. Так што глядзіце не можа? быць заблакаваная, так толькі яна сытая???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    І дзіўна, яна сытая на самай справе мне з mpps я і паспяховай force Close, праграма для чытання я не ведаю, чаму на edc16c39 не атаясамляў больш l ecu, але машына ездзіла, потым я праверыў c былі розныя памылкі ў дыягназе я выдаленыя і і туды-ок, так і на чытанне і запіс
    Магутнасць і нічога без кантролю

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    спакаваць яго ў чытанне, і гэта не дзіўна, але можа здарыцца з інструментамі ад некалькіх еўра, як цяпер, ей gallettini 1260, вельмі верагодна, што вы як madificato некалькі біт і не больш " cks ў месца, ваша праблема ў тым, што вы не яго зыходны файл, вы згаджаецеся, вам даць нумары hw і sw, і знайсці файл врі з cks ок і паспрабуйце пісаць з інтэрфейсам, добра, калі ўсе ў парадку вы знаходзіцеся ў месцы, у адваротным выпадку dissaldi і праграмы, экскурсійнае flash, усе, што не habbia навучыцца? нават e2prom.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    дзякуй, некалькі саветаў вам зрабіць? ведаеце, калі я бачу машыны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    93
    паспрабуйце гэта зрабіць без дадзеных ecu

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    103
    калі вы можаце, паспрабуйце прачытаць і перапісаць з kwp, я ведаю, і няма мне ў гэтым аўтамабілі, я выкарыстоўваю яго да гэтага часу без праблем

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    даказана, зняць акумулятар, шмат разоў аднаўляецца
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    яго ўжо? факт, але гэта не вырашыла нічога, выцягнуў акумулятар на ноч, але безвынікова. На наступным тыдні я іду на месцы, каб убачыць, што ен у спалучэнні з пеўня. Файл крычы я ўжо ў банку дадзеных, мы ўбачым,

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •