цот па-вашаму, гэтыя aditivi працуюць або робяць гэта горш?
я ? правеў сення прадстаўніком, які мне прапанаваў адзін, але не ўпэўнены, што вы кажаце?
цот па-вашаму, гэтыя aditivi працуюць або робяць гэта горш?
я ? правеў сення прадстаўніком, які мне прапанаваў адзін, але не ўпэўнены, што вы кажаце?
лепшай ачысткі і зняць..
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
будзьце асцярожныя з гэтай штукі.......мой сябар на 320d не хацеў мяне слухаць, каб разабраць і ачысціць всасывающую трубу...? паставіў спрэй, што матэрыял у рухавік (магчыма, нават перабольшваю?..) і тачкі ? пайшоў у самазагаранне..у практыцы ? засталася настолькі паскорыўся, што вы ? гуляў рухавік....таму што тады не было нават прадбачлівасць, infiliarsi язды і адразу выключыць рухавік, уключыўшы высокую перадачу....паспрабаваў выключыць запальванне, але было ўжо занадта позна, і вы ? зрабілі паніку....вынік..рухавік, што avr? зрабіў 9000 абаротаў у выніку знішчэння valvole...molle,bilancieri,punterie,catena,ecc,інш......
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
А giarras, бруд застаецца ўсе ўнутры, не вырашыць многае, а можа яшчэ горш. Munisciti цярпення і дэмантаж.
Што лепш ? зняць!!! я так з вамі!!!!
Прывітанне, хлопцы, я для чысткі ўпускаючы і клапанаў выкарыстання прадукцыі кампаніі Liqui moly лідэр у галіны, але не спрэй, і розныя рэчы, але з кухонным абсталяваннем, паказвае, што прымушае больш всасывать таксама ачысткі фарсунак і клапанаў і ўборка памяшканняў метану і газу.. на працягу многіх гадоў, што там працы я знайшоў вельмі добра, то заўседы ў выключных выпадках, дзе бруд ? у колькасць? вялізны, трэба зняць, чаму? не c'? дабаўка, якая ўлічвае.
Цярпенне і цнота моцных..
А не тыя, для ачысткі сістэмы ўпырску, тыя, якія ідуць у бак?
Я часам стаўлю іх у бак
па-мойму, не служаць нічога не прадукты для ўсмоктвання і ne звычайныя ачышчальнікі фарсунак я бачыў усе колеру, дабаўкі, якія ідуць у танкі,тыя, што калегі з помпы з цыкламі,тыя, direrttamente на rail (для бензіну) ці я няўдачнік я, або як я заўседы думаў, што гэта называецца маркетынг
аднак, тыя, якія падключаюцца да rail кажу за бензін праблем па фарсунак у мяне вырашаны. ( там, дзе я працаваў да c'? і вы выкарыстоўвалі )
тады, калі робяць добра-што, але сапсуюць іншы-гэтага я не ведаю.
паглядзім праўдзе ў вочы, раз і назаўседы, некаторыя прадукты,асабліва тыя, якія названыя некалькі пастоў таму,яны добрыя....
- але гэта больш для размовы "падтрымання чысціні" з розных установак.....
калі яны ігнаруюць і не маюць зносіны часам, калі вы дойдзеце да кропкі, што яны вельмі брудныя, не есць цуд прадуктаў, якія паказваюць усе ў норме....
адзінае рашэнне, і, што напісана наш мадэратар....есць іншыя метады....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...