Прывітанне ўсім, хлопцы ў мяне пытанне, задаўшы сабе.. калі б я сабраць кулачкоў riprofilate на маей c2 vts, як я павінен сябе паводзіць у змяненне авансаў на карту? Ці ведаеце вы, даць мне руку?
Прывітанне ўсім, хлопцы ў мяне пытанне, задаўшы сабе.. калі б я сабраць кулачкоў riprofilate на маей c2 vts, як я павінен сябе паводзіць у змяненне авансаў на карту? Ці ведаеце вы, даць мне руку?
Вы павінны дакладна вызначыць, якая зона вам больш карысці, выкарыстоўваючы новы профіль распредвалов.. у любым выпадку, паколькі я мяркую, што былі riprofilati каб атрымаць больш падрабязную мг паветра/stroke на высокіх абарачэннях, гэта азначае, што можна павялічыць колькасць бензіну, якія вы можаце injettare на высокіх абарачэннях (чым у выпадку, калі распредвалы былі з зыходнага профілю), і ўсе, застаючыся па адносінах адносіны stechio бензін... па Нагоды загадзя, я не spingerei больш, чаму? калі я не ўпэўнены, што эфект dinamicit? паветра ? больш у стадыі ўводу ў камеру згарання, вы можаце сутыкнуцца ў дэтанацыі..
Затым вы кажаце, што трымаць, скажам, акцыі табліца дасягненняў, змяніўшы толькі павелічэнне бензін ?
Па мне... добра, авансавыя плацяжы, як класічная карта (напрыклад, калі ўсе б ўсталяваныя распредвалы профілі), а не карту benziana добра, у пі? па параўнанні з звычайнай адлюстравання (sprattutto ў раене, дзе распредвалы дадуць большы ўклад..)
Ок! цяпер у мяне тыпу 5 градусаў наперад да 5000 абаротаў, потым пасля таго як я, адкладзенае 3 градусаў, так што вы кажаце, і пакінуць так? І не толькі даць больш бензіну
Вы..! Я паспрабаваў бы я так...!
Дайце нам ведаць, калі ? колькі ? палепшаная машына..
Цяпер у мяне яшчэ кулачкі, проста іх montero вам маяк ведаць ... замест таго, каб шківы, як я павінен гэта зрабіць, улічваючы, што яны рэгулююцца ? Як весці ў дзеянне?
You need the lobe цэнтр specs from the cams.
Then turn the pulleys to get the numbers.
May advance, may be тармазіць ....
Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting
Я не разумею, cs вы хочаце сказаць мне, biela
проста гэта азначае, што рэгуляваныя шківы можна паставіць cammma рана ці позна.....
у двух словах: вы пачынаеце размесціце кулачок засяроджаная, як у гэтай серыі, паспрабуйце машыну, а затым вырашыце, якую бок вы хочаце змяніць, калі рана ці позна.