Вынікі з 1 па 7 з 7
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    58

Праблема Укладанняў для neo

Паводле правілаў, новыя сябры не могуць адчыняць укладанні, нават тыя, што мы самі пасылаем ў ось,
    У некаторых тэмах есць фатаграфіі непасрэдна, і гэта дапамагае нам не мала.
    Я таксама спрабаваў зрабіць так, каб дапамагчы такіх, як я, але мне так і не ўдалося , укладанняў застаюцца.
    Як прымацаваць фота? І прадугледжана рэгламентам?
    Дзякуй

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    lucania паўднева-заходняя
    Et
    43
    Паведамленні
    35
    У вашай жа сітуацыі, вам трэба,і нават я, 80 карысныя паведамленні, тыпу, што я вам пішу цяпер, верагодна, не varr? як паведамленне карысным. Рэгламент выразна кажа,па-мойму ? права cos?,з іншага боку, вы перакананыя, есць рашэнне, чаму? паглядзець шмат лістоў, але ў рэшце рэшт, з'яўляюцца толькі паведамленні, оффтопик. У гэтым форуме есць шмат аматараў, але і многіх прафесіяналаў. Хто дыктуе правілы ? прафесіянал, seguile, і з іх можна атрымаць толькі карысць.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    58
    Можа быць, не ? ясна, як я напісаў.
    І я, і ты , не магу спампаваць ўкладанні ОК
    ? калі ў пост есць? фота , мы паказваем Правільна?
    Я шукаў у свой пост і ўставіць фота не укладаннеі мне так і не ўдалося.
    Пытанне ?: Я не ведаю, як прымацаваць фота ці ? абмежаванне рэгулявання?
    Спадзяюся, я растлумачыў лепш.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Хлопцы, я не разумею, чаму? вам складанымі, столькі жыцця?
    pesceautoservice вы imbrattando шмат дыскусій з вашы пажаданні, будзь асцярожны рызыкі bann нічога..
    але што нам хоча прыехаць у 80 паведамленняў?
    адкрыйце пост з вашы сумненні або пытанні, і дапамогуць вам, у лепшым выпадку, і вы дасягаеце парога паведамленняў у імгненне вока..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Et
    43
    Паведамленні
    35
    Але на самай справе, я не imbrattando нічога не раблю для дасягнення 80 msg,я адкрыў якой-то пост, каб мець меркаванне ад вас, экспертаў, і я спытаўся ў яго, дзе-то, калі мне далі магчымасць? прагледзець, каб лепш зразумець і даведацца лепш, хто ведае. Для мяне, калі перасаджвалі ў 200 ліміту было тое ж самае. Тады чаму? забанен?на падставе чаго?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў pesceautoservice Visualizza Messaggio
    Але на самай справе, я не imbrattando нічога не раблю для дасягнення 80 msg,я адкрыў якой-то пост, каб мець меркаванне ад вас, экспертаў, і я спытаўся ў яго, дзе-то, калі мне далі магчымасць? прагледзець, каб лепш зразумець і даведацца лепш, хто ведае. Для мяне, калі перасаджвалі ў 200 ліміту было тое ж самае. Тады чаму? забанен?на падставе чаго?
    rileggiti правілы.. я да апавешчаныя толькі..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Et
    43
    Паведамленні
    35
    Прывітанне wailer,я не зразумеў, ну,прабачце, у любым выпадку, калі вы пішаце паведамленне і хочаце ўкласці што-то, ісці побач з кнопкай, каб адправіць адказ і націсніце кнопку " рэжым? пашыраны , пракруціць экран ўніз, дзе вы ўбачыце кіраванне ўкладаннямі, націсніце і вы адкрыць? экран, дзе вы можаце загружаць і кіраваць сваімі ўкладаннямі(фатаграфіі,файлы, etc.), то выберыце, грузаў і адпраўце. Я спадзяюся быць у стане дапамагчы.
    Citazione Першапачаткова Напісаў wailer Visualizza Messaggio
    Можа быць, не ? ясна, як я напісаў.
    І я, і ты , не магу спампаваць ўкладанні ОК
    ? калі ў пост есць? фота , мы паказваем Правільна?
    Я шукаў у свой пост і ўставіць фота не укладаннеі мне так і не ўдалося.
    Пытанне ?: Я не ведаю, як прымацаваць фота ці ? абмежаванне рэгулявання?
    Спадзяюся, я растлумачыў лепш.

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •