Вынікі з 1 па 6 з 6

Абмеркаванне: Сумневы, 118d і 116d

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525

Сумневы, 118d і 116d

Прывітанне, гледзячы на карту 116 d і ў параўнанні з 118d я віта кэ ****llo ін'екцыі роўныя я заўважыў? цы 118 turbo больш высокі і абмежавальнік скарэкціравана з тымі ж значэннямі turbo...116-а турба будзе крыху больш нізкім, але імітатар і значна больш нізкім dell, закліканы...

Як ніколі? ke адрозненні механічных cci знаходзяцца паміж 2 мадэлямі?
    я ведаў, што ке не былі адрозненні ў самай справе, нават драйвер мне адкрывае файл як 118D затым супастаўленыя будуць роўныя, такім чынам, не ce periccolo рухацца лім 116 і, магчыма, зрабіць яго працаваць на тых жа ціск 118?
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    ці заўседы карты turbo ў іншых умовах, і абмежавальнік, і, паколькі толькі адзін APS

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    Паміж 116D і 118D змяняецца турбіна і дыяметр сліва, паміж 118D і 120D змяніць парадак рэчаў, замест: турбіна, помпа-rail (1600Bar на 118D N47 і 1800Bar на 120 заўседы матарызаваны N47D20), фарсункі (177cv мае п'езаэлектрычныя), дыяметр выхлапу, колавыя ступіцах, тармазная сістэма, стабілізатары папярочнай устойлівасці і многае іншае.

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    гледзячы вакол? я бачыў, з крок на 116 толькі карту ад 170 л. с. і далей...так жа! кажуць, што і роўна 118...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    Турбіна пакрываць лепш на TIS ? ідэнтычныя па сутнасці, нават калі ўспомніў, што ў мінулым былі розныя, але пу? цалкам магчыма, што я не мае рацыю. У адным я ўпэўнены, змяніць дыяметр выхлапной трубы і ўнутраны дыяметр калектараў да aspirazone, 116D і 118D не змесціцца Swirl, варта таксама розныя флейты фарсунак. Можна, аднак, зрабіць усе праверкі, параўноўваючы коды запасных частак на:

http://www.realoem*****/bmw/

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    вы на дыяметр выхлапной думаю, што можна, але тое, ke я бачыў флейта павінна esserre роўна як і ўсе reesto

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •