Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 26

Абмеркаванне: Smart разраду батарэі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532

Smart разраду батарэі

Прывітанне ўсім, хлопцы ў мяне праблема з smart 600 да серыі: практычна проста, што ен спыняецца толькі на адзін дзень, чаму? butti giu la батарэя; я спрабаваў праверыць, ці, калі генератар пераменнага току зарадкі ? ок, я паспрабаваў адлучыць стэрэа, думаючы, што assorbisse ў аўто адключыць, але нічога.
    Цяпер адзіным доказам таго, што ен даў вынік ? быў адзін адлучыць акумулятар на станоўчы....вядома, акумулятар ? новы, але нават спампаваць, калі не ўстаноўлены спакойна трымае зарад і запускае аўтамабіль.
    цяпер хто-то сказаў мне, каб праверыць паглынання на засцерагальнік 10А замест 12, што павінна быць прыборнай прывад, абмен etc etc.....але як ? можна?карціна ? заўседы сілкуецца акунь? прыносіць kmetraggio але ? заўседы была і ў мінулым не даваў праблем.....
    у вас есць парады ці доказаў?
    Вядома, за выключэннем генератара, акумулятара і аксесуараў на борце,якія ўсе былі выдаленыя, і правераная машыны без....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Прывітанне праблемы, якія прыносілі гэтыя аўтамабілі, для разрадкі акумулятара з'яўляюцца:
    1: пранікненне вады на лабавым шкле або пярэдняй панэлі, якія ідуць на блок засцерагальнікаў і BSI, выклікаючы кароткае ўнутры і разраду батарэі.
    2:блок кіравання фідэры пад сядзенне даведка, што яна павінна быць кароткай і прычыны пранікнення вады або перагрэву рэле, якія застаюцца прылепленыя
    3iastra дыеды на генератары што ? у кароткай і разрадкі акумулятара або стартар з рэле ў кароткія
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    103
    Пераканайцеся, што assirbimento вас машына выключана і агні, каб убачыць, калі ў вас есць рассейванне. Зарад artenatore з чаго вы спрабавалі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    то паглынання іх ужо не спрабаваў,генератара я быў толькі адзін спецыяліст каля майстэрні, якая не толькі робіць генератары пераменнага току...так што ўсе ў парадку....
    такім чынам, за выключэннем генератара,таксама, што тычыцца пласціны дыед бачылі, што я зрабіў гэта праверыць...блок засцерагальнікаў і bsi есць рашэнне?
    блок кіравання пад сядзеннем патрэбныя якія-небудзь кадоўкі або іншай такой жа машыне я магу ўсталяваць?у мяне есць, працуе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Паспрабуйце адключыць на час усе блокі кіравання incriminabili і правярае, ці які ? спампаваць batt.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    факт ? што паглынання няма...цяпер адкрыю ўсе, каб убачыць сітуацыю акіслення....і мы бачым,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    факт ? што паглынання няма...цяпер адкрыю ўсе, каб убачыць сітуацыю акіслення....і мы бачым,
    Ці магу я спытаць, што метад прыміце, каб праверыць, ці паглынання?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Et
    39
    Паведамленні
    95
    Калі не c'? паглынанне, як вы кажаце, як таму, каб кінуцца ўніз батарэя. Як і вымерайце паглынанне? Дзе яго вымераць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    тады паглынанне я вымераў з дапамогай мультиметра паралельна на акумулятарнай батарэі і час ад часу на пазітыўную некалькі спажыўцоў электраэнергіі аўтамабіля: практычна адзіны малы паглынання я знайшоў яго на станоўчае, што выходзіць за рамкі....але іх c'? вядома, невялікі дысплей з км заўседы уключаны і ? заўседы было так.
    я ведаю, што калі не c'? паглынання ? дзіўна, што butti giu la батарэі, для гэтага c'? праблема.....
    зараз у пятніцу ці ў суботу я магчымасць? праверыць пытанне акіслення....учора я пакінуў яе без электрычнага сервопривода счаплення напалі і акумулятара, новы, ? туды-мар....але паглынання няма, я выявіў...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di scinti
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Паведамленні
    276
    Выбачайце, але тэстар жа ў вас выкарыстоўваецца ў якасці амперметра? калі вы ,не падключаецца паралельна да клемме +30, але ў серыі, такім чынам, вы можаце ўбачыць, калі есць ? паглынанне прывітанне і добрай працы.

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •