Вынікі з 1 па 7 з 7
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di SlimPickens
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    89

Megane III 1.5 dci - праверыць ін'екцый

На аўтамабіль "тэма", " версія 110cv, ? быў адключаны, рухавік выключаны, а акумулятар падлучаны датчык выдатку паветра, для рамонту. З наступнага перазапуску рухавіка атрымліваецца? паведамленне "ўпырску - праверыць", разам з жоўтая лямпачка з ключом. Аўтамабіль працуе? нармальна. Я хацеў спытаць, калі на аснове вашага вопыту ? памылка наканавана знікнуць толькі, калі ? неадольны з выхаду акумулятара, або якім-небудзь чынам, з агульнага праграмнага забеспячэння і dvd-obd elm327. Дзякуй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    трэба зрабіць дыягностыку і ўбачыць памылку, чаму? "калі ласка, праверце ўпырск " ? агульная памылка
    Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    89
    ок...трэба што-нешта канкрэтнае, Renault або пу? паспрабуйце што-небудзь агульнае?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    тэст агульны, заўседы залежыць ад таго, што вы...гэта было autocom
    Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    З elm не ведаю, калі есць прыбытак, што-то. Autocom або Delphi, што гэта працуе добра на гэты аўтамабіль. Калі ? захоўваецца памылка не сыходзіць. Толькі, што мне здаецца дзіўным, што так выйшла, толькі адключыўшы ў рамках выключаны.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    89
    Здаецца дзіўным нават мне, можа быць, карціна быў выключаны нядаўна, і там быў яшчэ нейкі блок кіравання харчаваннем. Перш, аднак, я ўпэўнены, не было нічога, ніколі не было шпіенаў ні адзін тып. Для згрызот кантролера? яшчэ раз'ем. У любым выпадку ў мяне есць толькі elm паспрабуе? бачыць некалькі праграм, агульны, дрэнна, што ідзе адвязем вас у майстэрні для скіду памылкі. ? жаданне вырашыць яе самастойна ? заўседы моцны

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    89
    Вырашана вельмі трывіяльна, раз'ем на датчык выдатку паветра не было добра паўторна; здавалася, падключылі, у рэальнасці? прапусціў адзін стрэл, які на самай справе патрабуе некаторых намаганняў...

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •