Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Ўтрымаў (CT)
    Паведамленні
    9

Fap grande punto 1.3 75cv рэгенерацыі і кіравання turbo

Прывітанне ўсім, я гуляў у выдаленні Fap ў Вялікія кропкі з дапамогай ecu...fe, і я зразумеў, што машына пасля р? ідзе ў рэгенерацыі без якіх-небудзь індыкатар на прыборнай панэлі, магчыма, што блакуе толькі сігналы на прыборнай панэлі?
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася easyalbert; 04-11-2012 ў 10:13

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    прывітанне,ecusafe не працуе на тое аўтамабіля, то вам неабходна звярнуцца да тых, хто ведае, зрабіць гэта ўручную, калі трэба, мы гатовыя.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Ўтрымаў (CT)
    Паведамленні
    9
    Ок, як добра, я думаў, дадзеныя ў дыягностыцы, не працуе....па крайняй меры, цяпер у мяне есць пацвярджэнне...што тычыцца кіравання турба на гэтай машыне ? электроніка праз сэнсарамі, хто-то спрабаваў увасобіць такую ж сістэму на 75 абсталявана кіраванне цалкам механічнае ціск? Па-мойму для linearit? вы павінны быць у стане зрабіць без асаблівых праблем, маючы overboost, дзе менавіта нам трэба..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    індыкатар засмечаных фільтра вы галачку, калі c'? засмечаных празмерна, але, калі ? запланавана не абавязкова павінен выступаць індыкатар

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Ўтрымаў (CT)
    Паведамленні
    9
    Вы на самой справе, я згодны з тым, што вы толькі што сказалі..., а таксама вы будзеце ? нават той, на пэўную колькасць кіламетраў, асабліва на 500 mjet, якія ў тэорыі павінны ўсталяваць таксама дэградацыі алею і замена.....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Можа быць, калі праз дыягностыку робіце замена фільтра партоў l засмечвання нуля, і паглядзець, што адбываецца. У любым выпадку, што я ведаю некаторыя рэчы, якія можна рэдагаваць уручную, каб выдаліць таксама вырабіць запланаваныя.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    88
    для выдалення fap я ведаю, што перш, чым вы е? фізічна, а затым у электронным выглядзе, звярніцеся да фітнес-трэнер эксперт

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    як і ўсе 1.3 mjt есць рэчы, якія павінны быць зроблены абавязкова ў рукі, і ў любым выпадку ? добрае правіла, выконваць пэўныя працэдуры да выдалення, электроніка
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    работы, памятайце, што вы робіце, заўседы спачатку ў электронным выглядзе, а затым і фізічна.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    Citazione Першапачаткова Напісаў explode82 Visualizza Messaggio
    як і ўсе 1.3 mjt есць рэчы, якія павінны быць зроблены абавязкова ў рукі, і ў любым выпадку ? добрае правіла, выконваць пэўныя працэдуры да выдалення, электроніка

дакладнае і дзеянні, перш чым пісаць, і гэта

Дзеянні:

1 Падключыце дыягностыку і з рухавіком >70 градусаў зрабіць замена FAP, каб прынесці попел да нуля
    Калі ў перыяд ўзбуджэння/актывацыі не c'? замена FAP выканання прымусовай рэгенерацыі

2 Праверыць, са спісу параметраў, якія попелу былі ў нуль

3 Запісаць зменены файл

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •