Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 58
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277

змяненне расходомер паветра

прывітанне ўсім, цікава меркаванне на датчык выдатку паветра або, дакладней, аб тых вядомых схем, якія можна знайсці ў сеткі, зрабіў некалькі рэзістараў і quaslche дыед дакладна не памятаю... потым абрэзаць драты і злучыць іх іншым спосабам...калі вы ведаеце, калі трэба што-то і калі машына лепш, у чым-небудзь ??
    дзякуй, заўседы загадзя...калі вы не зразумелі, ну што я кажу, я магу знайсці шма " і прымацаваць яго...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў Freddyecu Visualizza Messaggio
    прывітанне ўсім, цікава меркаванне на датчык выдатку паветра або, дакладней, аб тых вядомых схем, якія можна знайсці ў сеткі, зрабіў некалькі рэзістараў і quaslche дыед дакладна не памятаю... потым абрэзаць драты і злучыць іх іншым спосабам...калі вы ведаеце, калі трэба што-то і калі машына лепш, у чым-небудзь ??
    дзякуй, заўседы загадзя...калі вы не зразумелі, ну што я кажу, я магу знайсці шма " і прымацаваць яго...
    між тым, працягвае ўдзельнічаць у форуме пастаянна, то, безумоўна, калі вам усім патрабаванням, x скачаць я ўпэўнены, што вы можаце вырашыць вашыя праблемы.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    як ужо было сказана, giarras калі вы прымаеце ўдзел у форуме, вы зможаце спампаваць тое, што вам трэба,акрамя таго, я прашу вас не адчыняць 2 паведамлення аднолькавых ў 2 розных раздзелах і адкрыць пост у адпаведным раздзеле, што provvedo зараз рухацца,дзякуй загадзя.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277
    калі вы можаце вывезці ў раздзеле бензін ... я выпадкова адчыніць іх, але я павінен быў яго адкрыць раздзел disel...дзякуй загадзя...ці, калі вы скажаце мне, як вы зачыняеце абмеркаванне... llo я

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    калі вы можаце вывезці ў раздзеле бензін ... я выпадкова адчыніць іх, але я павінен быў яго адкрыць раздзел disel...дзякуй загадзя...ці, калі вы скажаце мне, як вы зачыняеце абмеркаванне... llo я
    усе, што трэба зрабіць.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    калі датчык выдатку паветра ? rottoi варта замяніць,калі ? starato c? карту, і вы можаце ўмяшацца

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708

Не паляпшае нічога не трэба, толькі калі maf і садавіны і павінны быць заменены, а не з гэтай modulino прыводзяцца значэння лініі
    Я асабіста спрабаваў, і скажу вам, што maf новы і лепш
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Хто-то робіць адтуліну... крыху лепш, але потым загубіць канчаткова.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Калі Maf ? новы і добра працуе, не c'? трэба яго змяніць, у адваротным выпадку ен падманвае эбу, прымушаючы іх паверыць у тое, што Maf твар трапіць больш паветра і, адпаведна, эбу ўпырсквае яшчэ дызель, памяншаючы суадносіны AFR) з магчымым дым.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    я не ведаю, якая схема ў цябе, я адзін і з пераменнае супраціў і шруба працуе

Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •