Вынікі з 1 па 7 з 7

Абмеркаванне: Прывітанне ўсім!!!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    43

Прывітанне ўсім!!!!

Прывітанне ўсім, мяне клічуць Арманда, электрыкі.

Гэта задавальненне быць тут з вамі, віншаванні для форуму ? малады і вельмі поўны, віншую на самай справе!

? трохі' я імкнуся даведацца пра свой ip? можна на свет chiptuning, я ўжо? даведаўся многае, і многае ў мяне яшчэ даведаецеся, вы ніколі не спыняцца памятаеце,

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    прывітанне арманда,і дабро запрашаем, на самай справе гэты форум і вельмі малады, але мы не толькі ўсяго за 2 месяцы каля парога 200 падпісчыкаў амаль усе актыўныя, але мы змесціва з буйных форумаў, як кажучы sw і наш банк дадзеных файлаў крычы, што нямногія могуць пахваліцца, а і таму, што тут знаходзяцца тэмы, з просьбай аб дапамозе або меркаваньні і канкрэтныя адказы,ці маглі б вы сказаць нам, колькі вам гадоў і дзе вы знаходзіцеся?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Пурпурны (Я)
    Паведамленні
    39
    Добра, Дзякуй, сардэчна запрашаем паўтараю, мяне завуць карла, я 47 гадоў і я ўладальнік, а мой брат, майстэрня электрыка ў Пурпурны, падпарадкоўваецца адміністрацыйнаму цэнтру Мілан.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    43
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    прывітанне арманда,і дабро запрашаем, на самай справе гэты форум і вельмі малады, але мы не толькі ўсяго за 2 месяцы каля парога 200 падпісчыкаў амаль усе актыўныя, але мы змесціва з буйных форумаў, як кажучы sw і наш банк дадзеных файлаў крычы, што нямногія могуць пахваліцца, а і таму, што тут знаходзяцца тэмы, з просьбай аб дапамозе або меркаваньні і канкрэтныя адказы,ці маглі б вы сказаць нам, колькі вам гадоў і дзе вы знаходзіцеся?
    Праўда, прабачце, Я ў prov, ен меў, і мне 25 гадоў, я спадзяюся, быць карыснай у гэтым свеце, у якім-то чынам.

Вы павінны зрабіць усе, каб зрабіць гэты форум адрозніваецца ад іншых, яны таксама зарэгістраваныя на іншых форумах, але іх' pi? форумы на рынкі паслуг з файламі ў інтэрнэце.
    калі адзін, паспрабуйце папрасіць дапамогі на файл вам прыходзяць толькі адказы з прапановамі, за дадатковую плату... ці вам не адказваюць, чаму? зайздросцілі іх працы, і іх я таксама магу зразумець... але да пэўнага моманту... трэба дапамагчы і даць парады.

Добрая праца!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    добра

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў blitz3r Visualizza Messaggio
    Праўда, прабачце, Я ў prov, ен меў, і мне 25 гадоў, я спадзяюся, быць карыснай у гэтым свеце, у якім-то чынам.

Вы павінны зрабіць усе, каб зрабіць гэты форум адрозніваецца ад іншых, яны таксама зарэгістраваныя на іншых форумах, але іх' pi? форумы на рынкі паслуг з файламі ў інтэрнэце.
    калі адзін, паспрабуйце папрасіць дапамогі на файл вам прыходзяць толькі адказы з прапановамі, за дадатковую плату... ці вам не адказваюць, чаму? зайздросцілі іх працы, і іх я таксама магу зразумець... але да пэўнага моманту... трэба дапамагчы і даць парады.

Добрая праца!
    Калі чытаць розныя пасады паглядзець, што ўжо робім, і мы іншыя, чым на іншых форумах.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Прав Магутнасць
    Паведамленні
    483
    прывітанне добрае знаходжанне ў гэтым форуме, вы ўбачыце, sar? карысна
    у гэтым полі вы ніколі не спыняйце вучыцца

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы