-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Пераўтварэнне Feline 207 156 207 GTI 176
Прывітанне ўсім. Чытаючы абмеркаванне, падобнае qu? на форуме па 500, я падумаў, што, магчыма, можа таксама працаваць ?для майго аўтамабіля.
У мяне есць Peugeot 207 Feline 1.6 THP 156 Л. с. і монта жа рухавік і той жа блок кіравання, 207 GTI, што? 176 конскіх сіл. Я знайшоў qu? на форуме, файл ori з 207 GTI, і я па параўнанні з маей крычы.
Я заўважыў, што некаторыя карты маюць аднолькавыя боку, карта паліўнай авансаў і turbo.
Як вы думаеце, калі я капіюю карты ў месцах, дзе бываюць розныя, ен можа працаваць? Крыху сумнеўна, на авансы, чаму? прачытаўшы трохі вакол, на турбо бензін ? трохі perioloso дакрануцца да іх. Скажыце, ваш пакідаю вам 2 файла крычы для якіх-небудзь параўнанняў. 
207 Feline 156 Л.с. Крычы: http://www.professionalchiptuning.ne...html#post77765
207 GTI 176 Л.с. Крычы: http://www.professionalchiptuning.ne....html#post6413
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
У той жа час я звярнуўся з крокам 175 Л.з. на мой файл крычы, і аказваецца гэты файл: MOD PEUGEOT 207 1.6 16V THP 156CV FELINE 2011 BOSCH MED 17.4.zip
Магчыма, есць сэнс?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
карты бензіну нашмат больш? складаныя дызеля,у першую чаргу, перш чым рабіць такія змены, варта перш паведаміць вам, калі ў ****llo механічны, 2, манаблокі, роўныя або няма, і затым на аснове рэчаў, якія змяняюцца, робіцца правільны рэжым капіявання крокам
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Я амаль упэўнены, што аднолькавыя рухавікі, але-й? пазней кантроль над service box peugeot, каб быць упэўненым. Я ведаю, што змяніць сее-што ў якой-то картэр і, магчыма, матэрыял турбіны, што памятаеце мяне, але рухавік павінен быць аднолькавым.
-
машыніст з тым, што чытанне і запіс гэтая ecu? у напісаць спакойна ў раз'ем obd?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Прачытана і напісана-й? раз ад паслядоўнага пеўнік V48 і V53 без праблем.
-
вы ўжо зрабілі некаторыя карты на гэтай машыне? як крокам turbo?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Ды карты я ўжо? зроблена але толькі ў якасці эксперыменту xk? ? мой аўтамабіль. ? я шукаю damos, чаму? тое, што кажа тытан, не ? вельмі ясна. Таму дакладна я не ведаю, што сказаць табе, чаму? я не вельмі ясна паводзіны гэтага ecu. Толькі reperisco у damos або дакументацыі аб sar? pi? дакладна.
-
але павышэнне ціску turbo вы заўважылі з якой-то дыягназ, калі на самай справе вы ўзнімаеце?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Я манометр Turbo усталяваны ў аўтамабілі, і змены розных карт, ціск падымаецца, але я не зрабіла тэст, змяніўшы толькі карту turbo. Я не ведаю, параметры карты ne каэфіцыент пераўтварэння. Калі вядомыя тыя, што вы маглі б пачаць, зразумець што-то.
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума