Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266

Пераўтварэнне Feline 207 156 207 GTI 176

Прывітанне ўсім. Чытаючы абмеркаванне, падобнае qu? на форуме па 500, я падумаў, што, магчыма, можа таксама працаваць ?для майго аўтамабіля.

У мяне есць Peugeot 207 Feline 1.6 THP 156 Л. с. і монта жа рухавік і той жа блок кіравання, 207 GTI, што? 176 конскіх сіл. Я знайшоў qu? на форуме, файл ori з 207 GTI, і я па параўнанні з маей крычы.

Я заўважыў, што некаторыя карты маюць аднолькавыя боку, карта паліўнай авансаў і turbo.

Як вы думаеце, калі я капіюю карты ў месцах, дзе бываюць розныя, ен можа працаваць? Крыху сумнеўна, на авансы, чаму? прачытаўшы трохі вакол, на турбо бензін ? трохі perioloso дакрануцца да іх. Скажыце, ваш пакідаю вам 2 файла крычы для якіх-небудзь параўнанняў.

207 Feline 156 Л.с. Крычы: http://www.professionalchiptuning.ne...html#post77765

207 GTI 176 Л.с. Крычы: http://www.professionalchiptuning.ne....html#post6413
    Ад матфея

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    У той жа час я звярнуўся з крокам 175 Л.з. на мой файл крычы, і аказваецца гэты файл: MOD PEUGEOT 207 1.6 16V THP 156CV FELINE 2011 BOSCH MED 17.4.zip

Магчыма, есць сэнс?
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    карты бензіну нашмат больш? складаныя дызеля,у першую чаргу, перш чым рабіць такія змены, варта перш паведаміць вам, калі ў ****llo механічны, 2, манаблокі, роўныя або няма, і затым на аснове рэчаў, якія змяняюцца, робіцца правільны рэжым капіявання крокам
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Я амаль упэўнены, што аднолькавыя рухавікі, але-й? пазней кантроль над service box peugeot, каб быць упэўненым. Я ведаю, што змяніць сее-што ў якой-то картэр і, магчыма, матэрыял турбіны, што памятаеце мяне, але рухавік павінен быць аднолькавым.
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    машыніст з тым, што чытанне і запіс гэтая ecu? у напісаць спакойна ў раз'ем obd?

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Прачытана і напісана-й? раз ад паслядоўнага пеўнік V48 і V53 без праблем.
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    вы ўжо зрабілі некаторыя карты на гэтай машыне? як крокам turbo?

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Ды карты я ўжо? зроблена але толькі ў якасці эксперыменту xk? ? мой аўтамабіль. ? я шукаю damos, чаму? тое, што кажа тытан, не ? вельмі ясна. Таму дакладна я не ведаю, што сказаць табе, чаму? я не вельмі ясна паводзіны гэтага ecu. Толькі reperisco у damos або дакументацыі аб sar? pi? дакладна.
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    але павышэнне ціску turbo вы заўважылі з якой-то дыягназ, калі на самай справе вы ўзнімаеце?

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Я манометр Turbo усталяваны ў аўтамабілі, і змены розных карт, ціск падымаецца, але я не зрабіла тэст, змяніўшы толькі карту turbo. Я не ведаю, параметры карты ne каэфіцыент пераўтварэння. Калі вядомыя тыя, што вы маглі б пачаць, зразумець што-то.
    Ад матфея

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •