Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 79
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138

Пеўнік v. 53 - рашэнне, win7, win8, win mobile мова : bel

Прывітанне, хлопцы, як вынікае з назвы шукаць рашэнне для ўстаноўкі праграміст на win...
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне, ? ад часу, што вы ? вырашана на працягу tool для win xp-seven , win 8, я ніколі не спрабаваў, не лічу sw ад пк для гэтых мэтаў.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    Прывітанне, ? ад часу, што вы ? вырашана на працягу tool для win xp-seven , win 8, я ніколі не спрабаваў, не лічу sw ад пк для гэтых мэтаў.....
    я даў бы ўказанні з ветлівасці?
    між іншым, у мяне праблемы з сі? на xp, чаму? як толькі я ўсталюю нейкую праграму, я зноў перапраграмаваць v. 53. У вас, у выпадку, калі праграмнае забеспячэнне лепш?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Мой савет і такой застаецца: многае залежыць і ад пк, які вы выкарыстоўваеце, на некаторых пк, калі на той жа раздзел hdd, выкарыстоўваюць розныя драйверы ftdi тып дыягназу або atri інструмент часта ствараюць канфлікты, а затым для ўпэўненасці і спакою, дзе c? гэты інструмент не загружаюцца іншыя, затым sw, які прыходзіць да вас і impestato ад знакамітага lpk.dll,, перш чым выкарыстоўваць яго ў іншы кампутар, зрабіце чыстку ад вірусаў раз scompattatti усе файлы rar, проста, што яны прапушчаны па адной і пры першай жа магчымасці, ен заражае ўвесь кампутар, зрабіўшы яго мала стабільны, то патрэбен прадукцыйны пк, не менш за 2 Гб азп і па крайняй меры dual-core "Ггц, sw аддае перавагу працэсары Intel, калі вы выкарыстоўваеце win 7 адключыць кантроль карыстальніка, для sw, каб зрабіць яго працу добра, і есць dll, mod версіі xp і win 7 версія.Я спыняюся тут відаць, што яшчэ ніхто мне не мае права дзейнічаць як ад абмеркавання мінулых.....У маім профілі c? мой contatto..........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    Мой савет і такой застаецца: многае залежыць і ад пк, які вы выкарыстоўваеце, на некаторых пк, калі на той жа раздзел hdd, выкарыстоўваюць розныя драйверы ftdi тып дыягназу або atri інструмент часта ствараюць канфлікты, а затым для ўпэўненасці і спакою, дзе c? гэты інструмент не загружаюцца іншыя, затым sw, які прыходзіць да вас і impestato ад знакамітага lpk.dll,, перш чым выкарыстоўваць яго ў іншы кампутар, зрабіце чыстку ад вірусаў раз scompattatti усе файлы rar, проста, што яны прапушчаны па адной і пры першай жа магчымасці, ен заражае ўвесь кампутар, зрабіўшы яго мала стабільны, то патрэбен прадукцыйны пк, не менш за 2 Гб азп і па крайняй меры dual-core "Ггц, sw аддае перавагу працэсары Intel, калі вы выкарыстоўваеце win 7 адключыць кантроль карыстальніка, для sw, каб зрабіць яго працу добра, і есць dll, mod версіі xp і win 7 версія.Я спыняюся тут відаць, што яшчэ ніхто мне не мае права дзейнічаць як ад абмеркавання мінулых.....У маім профілі c? мой contatto..........
    Чаму? павінны прымусіць вас праблемы? Вы публікуеце рашэнне для ўсіх карыстальнікаў. Калі вы пакладзеце тут, зрабіце, калі ласка, усе...Skype не выкарыстоўваю, у вас *****?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    прывітанне тое, што знаходзіцеся ў профіль ? спосаб contattarmi...........

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Чатыры, на якую аперацыйную сістэму вы жадаеце працаваць tool????

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    Чатыры, на якую аперацыйную сістэму вы жадаеце працаваць tool????
    Я павінен прымусіць яго павярнуць на pi? кампутар з аперацыйнай сістэмай windows xp, vista, 7 і 8... я павінен прымусіць яго працаваць на pi? кампутар

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Чатыры Visualizza Messaggio
    Чаму? павінны прымусіць вас праблемы? Вы публікуеце рашэнне для ўсіх карыстальнікаў. Калі вы пакладзеце тут, зрабіце, калі ласка, усе...Skype не выкарыстоўваю, у вас *****?
    я не думаю, што рашэнне, адкрытае для ўсіх.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    я не думаю, што рашэнне, адкрытае для ўсіх.
    Чаму?... ..?

Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •