Прывітанне,
улічваючы, што, як я ўжо пісаў, у маім уяўленні яны былі цалкам недасведчаныя ў гэтым пытанні, мне патрэбна ваша дапамога,, ? у першы раз я чименто з блокамі кіравання аўтамабіляў і матацыклаў.
Я купіў Ducati Monster S2R 800 2006 года, я яшчэ не матацыкл фізічна пад рукой, каб праверыць, але ECU павінна быць Magneti Marelli IAW 5 РАНІЦЫ; мой сябар, які радуецца engineering, набыты трохі MPPS v12 або v13, не памятаю), што з таго, што я чытаў у навокал здаецца сумяшчальная для чытання/запісы блокаў кіравання Ducati.
Ровар мантуе выхлапу Arrow, я збіраюся ўзяць з сабой паветраны фільтр pi? "басейн" (тыпу BMC або Sprint Filter) і, нарэшце, перапраграмаваць ecu з файламі, знайшоў у сеткі эбу Ducati Performance, каб зарабіць РЭЗЮМЭ або трэба даць крыху больш? спрынт на матацыкле для большага задавальнення.
У сетцы я нават знайшоў тое, што павінна быць у файле адлюстравання зыходнага 320 KB (для DP ? 304 KB).
Вось асноўныя моманты:
1. З MPPS, што не пралезці мне мой сябар (і, калі дзейнічае, як я мог бы нават вырашыць, купляць) падлучаны да раздыма для дыягностыкі я магу спакойна прачытаць і захаваць адлюстраванне арыгінала, трымаць яго ў якасці рэзервовага капіявання і, пры неабходнасці, аднавіць яго ў выпадку ўзнікнення праблем?
2. Як я зразумеў атрымліваючы неабходныя звесткі, чытання арыгінальнай прывядзе мяне атрымаць файл у 320 KB што? я не мог змяніць, так як усе праграмы, якія выкарыстоўваюць файлы з 304 KB і, такім чынам, я павінен адрэзаць першыя 16 MB; файл DP, які я запампаваў ? 304 KB, для запісу яго ў ECU павінна быць 320 KB, дзе я бяру 16 KB адсутнічаюць?
3. Я чытаў, што супастаўлення DP не ў рэальнасці? у granch? асабліва для тых, хто выкарыстоўвае ровар у горадзе?, мая галоўная карысць ? для некаторых выхад у выходныя і для задавальнення (і, паўтараю, даць што-то ў пі? у працы), акрамя таго, яны не ў стане вырабіць толькі адну карту, ці магу я дзе то гэты файл DP? Гульня варта свеч?
У выпадку, калі хто-то захоча зірнуць, прыкладаю 2-файлы, якія я знайшоў у сеціве...