Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 16

Абмеркаванне: inf.switch off

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327

inf.switch off

прывітанне... я хацеў бы " inf ..... вельмі часта я чую аб тым, switch off, што гэта ...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    Switch off я думаю, што павінна дазволіць змяніць налады ecu, чаму? гэта ? прызначаная для такіх зменаў, у многіх ecu есць pi? канфігурацыі і пу? перайсці ад адной да іншы, змяняючы адзін ці больш? славутасці на карце або ў e2prom, спадзяюся, я сказаў тое правільна, у адваротным выпадку хто-то пі? спецыяліст, папраўце мяне.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    дзякуй, chicco, якім чынам вы можаце змяніць налады ,semprer праз sw ,ці вы робіце гэта самастойна.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    я зацікавіўся, чытаючы пост, казаў, што defap ? было зроблена з дапамогай switch off....таму мне было цікава, якім чынам вы можаце распазнаць дакладны момант умяшацца ......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    У мяне няма вялікага вопыту, але я часта чую, што выкарыстоўваюць гэтую працэдуру для выдалення fap або egr, можа быць, аналізуючы некаторыя defap вы можаце лепш зразумець, на некаторых ecu, верагодна, дзейнічае на многіх раенах, switch off павінна быць значэнне толькі ці крыху больш?.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    мне было цікава, як вы' з дапамогай праграмнага забеспячэння або ўручную, я бачу, дурніца...асабліва, калі мы гаворым каштоўнасць, вы павінны ўмяшацца з дапамогай таблічнай.....я думаю....мы чакаем, што хто-то дайце пацверджанне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Дакладнае f? з дапамогай праграмнага забеспячэння "*******" тое, што апрацоўвае файлы для Дэ-Fap!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    вы пу? зрабіць з дапамогай sw тып *******h, або damos і winols і так шмат спробаў...
    знайшоўшы выключальнік на ecu ? легка выявіць нават на іншых з той жа сям'і, нават калі мяняюцца нумару hw і sw
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    пацвярджаю,сення зрабіў bmw edc17 177cv fap off switch off.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    з гэтага ke я ведаю, я ўсе edc17 маюць разрадных камутатараў,вам трэба толькі ведаць, дзе ен знаходзіцца. Для edc 16 гаворка ? акрамя таго, яны і іншых няма

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •