Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 37

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163

здабыча інжэктар 1.3 multijet

Добры вечар, хлопцы, я спрабую здабываць інжэктар маей машыны, таму што вентылююць і я хацеў бы памяняць пракладку медзі, але нін, я проста затым, здаецца, зварана, што хто-то мае яшчэ вопыту, чым у мяне, што метад выкарыстоўвае? Есць нейкі здымніка? Я спрабаваў ўсе,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне, гісторыя ? доўгі для гэтых фарсунак, існуюць розныя хімікаты, якія дапамогуць вам, але калі ? затрымаўся ў ніжняй паспрабуйце, каб убачыць, калі ваш pompista мае набор здымніка для гэтага аўтамабіля, у рэдкіх выпадках варта таксама зняць галоўку блока......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    Ідзі туды ўжо? мыйнага сродкі для цела farfallati або што-то падобнае, якая растварае нагар (Тыпу нават некаторыя ачышчальнікі dpf) ? паспрабуйце на гарачым рухавіку, і, калі ласка, што будзе далей. У адваротным выпадку вам трэба здымніка, калі тыпу гідраўлічны дамкрат, як мой, яшчэ лепш. У цяперашні час на ўсіх сучасных аўтамабілях chilometrate фарсунак, цьвердыя, каб выйсці. ? як правіла, пры p? цярпення вам атрымаецца. Можа быць ? pi? доўжыцца выцягнуць свечак, часам на multijet. Мой калега, у некаторых выпадках здымаў гайкі або шпількі, і казала "я чакаю рухавіку рана ці позна прыходзяць, " метад, які я не ўхваляю цалкам.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    гэта значыць, атрымалася пасля я не ведаю, як спрэй, і малітвы, і выйшаў, паставіўшы на матацыкл ен паляваў ціск жа на самай справе выйшлі ўсе :-) , ra іншае пытанне : ці трэба прыбіраць дамоўленасць, але як я магу не кідайце нічога ў цыліндр?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Для ачысткі размяшчэння існуе інструмент, шліфавальныя ўпор фарсункі, што дазваляе шайба прытрымлівацца выдатна, таму што калі вентылююць 9 з 10, што дэфармуецца падстава з алюмінія.

Калі вы па памылцы падае якой-небудзь прымешкі? у цыліндр, не ? праблема, улічваючы, што здолее выкінуць з выхлапной трубы, важна ? што там не кідайце кавалкі металу. Мы? што гэта часта адбываецца ? што, магчыма, прымешкі? у канчатковым выніку праз клапаны, а затым, каб прывесці ў рух гэта становіцца праблемай, улічваючы, што не ў стане зрабіць сціск.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Але вы не можаце зразумець, што адбылося ўчора вечарам, пасля таго, як усе зрабіў і сабраў усе, збіраюся паставіць на матацыкл і сюрпрыз быў падзелены t над инжектором мараль я застаўся без машыны, таму што ў іх першапачаткова oraera усе зачынена і аўтамабіль быў затоплены нафта:-) , але дзякуй за ўсе парады, пазней сеў на яго і ўсе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    mannagia табе mannagia,вы спрабавалі цягнуць яго з т нападу?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Не, безумоўна, ен быў вельмі сухі і падпісваць трубы і маршрут

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Тыя, T ламаюцца, а калі есць, абапіраецца на рукі па памылцы вышэй, а я трымаю заўседы запас і, вядома, тых з металу, а не ciofeche пластыка.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Ці існуюць для гэтага тыпу фарсунак таксама жалезам?

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •