Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 47
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529

Праблемы з Audi A6, ecu не кантактуе з праграмістамі

прывітанне, хлопцы, я выкажу праблему.

аўтамабіль ? A6 2.7 tdi edc16cp34, што і гэты пост: http://www.professionalchiptuning.ne...tdi-0281013833

сення сын пайшоў, каб убачыць яе, я не s? калі ен зменены, і чым, чорт пабяры, зрабіў, справа ў тым, што аўтамабіль, як толькі награваецца, не перавышае 30 км/гадзіну. з дыягностыкі, памылак няма, і сувязі ? стабільны.
    калі я спрабую загрузіць зыходны файл з galletto v2 клон або з kess v2 арыгінальны ecu не прымае ніякіх каманд.
    я не магу зрабіць, нават не ID!

з пеўнік кажа мне: ECU заблакаваная для чытання, уключыць запальванне і пакінуць на халастым ходу не менш 30минут, а затым паўтарыце спробу.
    з kess v2 кажа: код бяспекі няправільны, нават у перакладзе? Recovery мне гэтую памылку і я не магу напісаць яго.

цяпер я зняў ecu, і ў панядзелак я іду bdm, але я хацеў бы ведаць, я існую, як запраграмаваць гэтую ecu да школы?
    ? апошняя спроба, якую я хачу зрабіць, перш чым usar la bdm
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    прабачце, на вешчуноў, але да школе, што гэта значыць?? я верыў, што bdm быў экскурсійнае....? я думаю, што можна паспрабаваць у boot mode..
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    прывітанне вешчуноў, ? дзіўна, але можа быць, што трэнер паставіў блок на чытанне x абараніць файл зменены,але вы можаце паспрабаваць, заўседы bdm, я думаю, вы не будзеце мець праблем.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Giarras чаму? ? можаце зашыфраваць файл, каб не рабіць яго чытаць хто-небудзь?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў dvdtuning Visualizza Messaggio
    Giarras чаму? ? можаце зашыфраваць файл, каб не рабіць яго чытаць хто-небудзь?
    вы ? можна, але рэдка ,есць падрыхтоўчыя, а яны хочуць, каб праверыць, ці файлы mod, але, улічваючы, што аўтамабіль ў пытанне nn добра, і толькі мае меркаванне..але гэта таксама можа быць cos?, ? я ведаю, вы заўседы можаце перапісаць іншы files xch? гэтая аперацыя тычыцца толькі чытання.
    Апошні раз рэдагавалася giarras; 18-01-2013 ў 21:35
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    на жаль, не, мяне не піша...да школы я маю на ўвазе collegadomi ў вас pin-код блока кіравання, без usar ў bdm. У выпадку, калі гэта магчыма, вы ведаеце, скажыце мне пра тое, кантактны падключыцца і як?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    82
    Вы павінны зрабіць яго непасрэдна з bdm.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    недахоп у bdm упэўнены, і быў крануты, біт blokko аперацый eobd толькі ў bdm чытаць і напісаць

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Я згодны на bdm і лепшы спосаб для рашэння такога роду праблем,для цікаўнасці файл ori дзе вы яго ўзялі ?
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    у дадатак да яго спыталі тут, мяне не спыталі нават на пару форумаў, замежных і ў адным з іх мне сказалі, улічваючы, рэзервовага капіявання, bdm

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •