прывітанне ўсім, я зачыніў egr на маей машыны, вынікаючы схемах, на аддзела, я хацеў бы ведаць, калі хто-то і так ласкавы даць мне зірнуць на файл, каб праверыць кантактныя адрасы маеце рацыю, і калі я зачынена добра. Дзякуй тым, хто мне дапаможа.
прывітанне ўсім, я зачыніў egr на маей машыны, вынікаючы схемах, на аддзела, я хацеў бы ведаць, калі хто-то і так ласкавы даць мне зірнуць на файл, каб праверыць кантактныя адрасы маеце рацыю, і калі я зачынена добра. Дзякуй тым, хто мне дапаможа.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 09-10-2012 ў 10:40
як ніколі мне ніхто не адказвае??? дзякуй
Зараз я не маю магчымасці, калі ў вас есць цярпенне да заўтра, я дам вам ведаць.
прывітанне, вядома, быў пазбег абмеркавання,то першая праверка гэта нармальна, але вы павінны перагледзець паводле дадзеных упраўлення, таму што гэта не добра.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
не дазволена загружаць файлы.... але першая праверка яго трэба прывесці да нуля, а другі -1.... 0
прывітанне msport, вы маглі б растлумачыць лепш, я скапіяваў ў дакладнасці, як было апісана ў раздзеле касцюмы
я змяніў гэта зараз, добра гэта ці не, я лепш з іх кнігу. дзякуй
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 26-10-2012 ў 09:17
я ў мяне па-ранейшаму дазволена загружаць укладанні.... я 2 panettono вы бачыце добра spungando 32768... завіс над мышкай вы павінны ўбачыць іх у дзесятковай-над першага панеттоне 0.... лесвіцы на другі -1 ці лепш.... дзе былі panettoni....
Есць два panettoni, каб давесці да нуля. Першы ? ок. Другі не закрануў, а ? адрасы 0D5340 - 0D536A
такім чынам, хлопцы, мы не робім блытаніны,першы прыклад, як ужо сказаў, гэта было добра, першы элемент кіравання, а другі быў амаль ідэальным, але ен быў не ок,у апошнім прыкладзе замест я ўбачыў, што першая праверка і' ок, а другі не ты паклаў-крычы, але і заставаўся невялікі мод на тое даруй крычы другога элемента кіравання, а затым ўсталюеце сцяжок справа побач з 8bit там дзе напісана +/- на дадзены момант усе карты перамяшчаюцца ў мета экране, і кантроль становіцца відаць, як першы і абярыце з 0D5346 ў 0D535E менавіта на гэтыя адрасы, на дадзены момант паўторны набор поле, абраным +/- і усе карты вы rispostano ўніз,як у пачатку, цяпер і вы можаце выбраць m ў ніжнім рэгістры і кіравання " выдатна скідаецца, на самай справе, калі riselezioni поле +/- паглядзіце кіравання ідэальна у нуль, як па-першае,я спадзяюся, што даведаўшыся, растлумачыць, у выпадку, калі выпрабаванне і месца, або калі ў вас есць дадатковыя пытанні, а таксама спытаць,добрая праца.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 26-10-2012 ў 09:30
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]