-
Прывітанне ўсім!!!!!
Прывітанне ўсім,
я Фрэнсіс і я пішу ад Іўрэя..
Я ўступіў у прафесійны чып-цюнінг, чаму? я думаю, рэсурс бясконцай інфармацыі і дадзеных, якія з'яўляюцца вельмі цікава даведацца і падзяліцца.
Я зрабіў Тэхніка, і я працаваў у вобласці выпрабаванняў, экскурсійнае сельскагаспадарчых рухавікоў common rail TIER4 і TIER4B.
У клетцы мы выкарыстоўвалі матэрыял КАМЕРЫ ES-590 (інтэрфейс) і праграмнае забеспячэнне як ІНКАЎ. Я толькі працаваў з блокамі кіравання EDC17C49, працуючы на аптымізацыю параметраў каліброўкі згарання. У оптыцы прадукцыйнасць, чым абмежаванні выкідаў і зніжэнне расходу паліва.
У вочка, у вялікай фірме сродкі маюць альных магчымасцяў і пашырэнняў? вельмі высокія, і ўмовы вельмі спрошчаны ў параўнанні з тым, што знаходзіцца ў рэальнае прымяненне транспартнага сродку.
Напрыклад, мы часта працуем з блокамі кіравання адкрытых дадатковы модуль ETK (эмулятар флэш-памяці) для таго, каб усе змены параметраў ў рэальным часе, у рухавіку.
У нас есць праграмнае забеспячэнне і наборы дадзеных поўных.
Праф і seedkey непасрэдна ад BOSCH...
У мяне альфа 147 mb 150cv EU4 без DPF, на якіх я хацеў бы выпрабаваць некаторыя з паняццяў, якія я даведаўся ў працэсе працы.
Відавочна, што, да жаль, не магу і не хачу выкарыстоўваць прыборы і прылады працы, і таму я, паведаміўшы аб тым, як вы можаце? зрабіць "каліброўка ў гараж". Праграмы, інтэрфейсы, рэжым?... мне цікава даведацца, і ўсе!
Дзякуй усім, хто дасць мне адказы і інфармацыю!
Прывітанне ўсім
Франчэска
-
прывітанне і дабро запрашаем,
калі паступленні ад свету motorista, вы будзеце дрэнна з праграмамі, якія працуюць...
адзіны спосаб працаваць амаль парытэт? ? выкарыстоўваць winols і мець a2l вашай сям'і рухавікоў, што ? F36.
Мэта ў вочку з рознымі тэстамі наступнай ачысткі выхлапных газаў і г. д.. адыходзіць вельмі аб тым, што трэба пайсці і зрабіць, вы на свой аўтамабіль...
У дадатак да ECU мяняе SW, чым тое, што вы пазнаеміліся...
Не існуе каліброўкі ў рэальным часе для вашага аўтамабіля... і вам прыйдзецца паказаць некаторыя разлікі, тэорыі, каб затым у далейшым адштабнаваць ecu і праверыць на дарозе паводзіны.
Безумоўна, вашыя паняцця не trovarai праблемы, каб усе мы?... пры ўмове, што вы не зрабіце занадта шмат піў разумовых Ing... :-)
-
Інжынеры, як рыбы... усе добра, акрамя галавы! 
я запампаваў дэма-версію winOLS менавіта, чаму? мне здавалася, pi? падобны на той, да якога я прывык... проста не магу яго паспрабуе?! Дарэчы, я шукаю поўная версія...
Логіка працы іншых праграм, такіх як ECM, якога я шукаў інфармацыю ў інтэрнэце, мне здаецца трохі дзіўным... мы прывыклі працаваць з імем BOSCH зменных/карты, тут, мне здаецца, што жадаючы уніфікаваць вы так і зроблена трохі блытаніна з іменамі... а потым працаваць, каб абсалютныя значэння, а не крокам. (крок, як зрушэнне і працэнты вы можаце зрабіць, але паглядзець заўседы, а толькі карту абсалютная значэнне пасля змены)
Спадзяюся, я памыляюся, так як я яшчэ ніколі не спрабаваў ECM.
Некаторыя прыклады іменаў, да якіх я прывык, я не думаю, што ў ECM або winOLS вы маглі знайсці патрэбнае?
Увядзенне абмежавання (абмежавальнік крутоўнага моманту) - EngPrt_qLim_CUR [mg/hub];
Boost Target - PCR_pBPSpBas_GMAP [гпа];
Rail - Rail_pSetPointBasEOM0_MAP [гпа];
Загадзя main - InjCrv_phiMI1Bas1EOM0_MAP [град CrS]
EGR - EGRRgl_datDesBasEOM0_MAP [mg/hub];
Карту фарсунак - InjVlv_tiET_MAP [us]
Прывітанне
Франчэска
-
з winols іх можна загрузіць .HEX і .A2l ( калі іх у вас )
з іншымі няма.... яны таксама маюць імены фантазіі не ch? восі завышаныя pi? з раз...
-
Калі дрэнна, мне падабаецца ўсе больш і больш? гэта WinOLS...
Для ECM было менавіта пачуцце, што я злавіў чытаючы матэрыял па ўсім інтэрнэту...
-
ECM ? таксама гэта выдатнае праграмнае забеспячэнне... асабліва, калі вы не мае магчымасці? мець a2l поўныя...
-
Не сумняваюся ў гэтым..
Вы цалкам маеце рацыю, праблема ? дзе знайсці a2l і hex майго дарагога Alfona... хто-то мяне ведае абазначэння?
На жаль, я не магу sscaricare .rar банка дадзеных файлаў врі (я не правы), але, думаю, іх не павінна быць a2l і hex асобных дакладна?
Дзякуй
-
прывітанне і дабро запрашаем
-
Вялікі дзякуй!!!
Прывітанне ўсім
-
добры дзень, дабро запрашаем, паміж намі,
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання