Старонка 1 з 9 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 82
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196

Памылка пры Запісу EDC16C39 Help

Прывітанне, я ? поспех вялікай праблемай, і я ў паніцы-й? усяго, як я пісаў экю я ? пасадзілі ПК. Пасля перазагрузкі я вымушаны напісаць, што да шчасця ? ўдалага, запуску машыны, каб пайсці і запаліць свечку ў царкве, але вы ? гарыць кантрольная лямпа рухавіка. Я зноў у FG1250 і робяць дадзеныя ecu прымушае мяне бачыць дадзеныя, але замест даты c'? код дзіўна. Машына-то, але нават пры падключэнні дыягностыкі, у prma экран МНС не дае мне дадзеныя ад блока кіравання рухавіком (код iso, data, etc etc), ? усе пуста і нават ідзе на чытанне памылак не паказаў мне нічога. Той факт, што машына запускаецца і напісанне праграмнага забеспячэння пакажыце мне вашыя дадзеныя, я спадзяюся, гэта добра, але не ведаю, як вырашыць. Вы можаце даць мне які-небудзь савет ці растлумачыць мне, нейкі метад для таго, каб аднавіць ecu?

Прыкладаю таксама 2 screen чытання дадзеных ecu да і пасля, я спадзяюся, што яны могуць быць карысныя.

Screen.zip

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di alex68
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    270
    знайсці рэзервовую копію і перайдзіце ў bdm.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    сапсаванае e2p вельмі provabilmente таксама
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di chiptuning.cro
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Харватыя
    Паведамленні
    157
    паспрабуйце MPPS ў рэжым recovery (slow)... калі няма ў bdm, як кажа alex68

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    паспрабуйце перазагрузіць крычы, калі не вырашыце, вам прыйдзецца пісаць увесь back up ў bdm, як ужо вам адказалі, вы павінны чытаць ваш і снд?, каб убачыць, што ? поспех.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Дзякуй усім, я спрабаваў перапісаць файл крычы, але нічога, тая ж праблема. Мой сябар, павінны мець MPPS, potri паспрабаваць гэта рашэнне, як кажа chiptuning.cro. Я проста арыгінальнага файла ад 2 мб, якія я чытаў з майго тб, ці ж мне трэба? рэзервовага капіявання прыватнасці?

Праблема ? што ў свеце BDM сапраўды ў пост. Практычна, я павінен зняць эбу і collegarmici наўпрост? Думаю, мне давядзецца выкарыстоўваць кабель пэўнага або з маім я магу гэта зрабіць?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    ke macchian і'!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў carlo abarth Visualizza Messaggio
    ke macchian і'!!
    Адзін Альфа GT 1900 MJET 16V

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    паспрабуйце scivere у паслядоўны адзін flhasch прачытана bdm.se не вырашыце-так і зрабіце для чытання на bdm і месцы файла ложак у паслядоўны і flasch прачытаць у bdm.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    На жаль, я не з файла прачытаць у BDM, адзіны файл, у маім распараджэнні ? то 2 мега ложак, БД. Але e2prom ? у файле ў маім распараджэнні 2 мб або можна спампаваць толькі ў BDM? Дзе я магу знайсці рэзервовую копію майго ecu? ? Можна?

Старонка 1 з 9 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •