Прывітанне, хлопцы, як я ўжо? accenato адміністратара пару дзен, што я стаўлю яго на ногі кіраўніцтва па выкарыстанні dell' асцылограф у нашай галіны. І першы урывак, які я хачу паставіць гэтую будзе? завершана ? пашырана p? (на гэтую тэму было б спрачацца да бясконцасці). Я прашу прабачэння, gi? загадзя, каб усе mostrosit? рабілі
? для формы-дэманстрацыі, але, на жаль, мала часу ****** што мне застаецца ? дакладна мала... я хацеў Бы яго дапоўніць яшчэ збор oscillogrammi, розных параўнанняў, і oscillogrammi, якія вылучаюць распаўсюджаныя праблемы ? не аб сістэмах электроннага кіравання (p? у маей базе дадзеных) . Ідэя мяне ? прыйшла ў галаву некалькі дзен, f?, калі пасля запыту на дапамогу з боку майго калегі, з вялікай (вопыт), але неўзабаве прывыклі да дыягностыкі сістэм электроннага кіравання сення , ен папрасіў у мяне руку, каб выкарыстоўваць асцылограф, які быў у майстэрні. Гэтыя зрабіў мне прыходзяць на розум некалькі эпізодаў, якія я бачыў у мінулым з боку некаторых калег, у якіх дыягназ быў адлюстраваны ў чынам эмпірычная і часта з методыкай (мы мяняем часткі, так рана ці позна выскоквае). Заўседы пі? мяркуе, што indispensabilit? інструмент у любы майстэрні, ? мне здавалася, што я дастаткова добра, каб падзяліцца тым, што я даведаўся да гэтага часу.
Ps.. я нават Не ведаю, калі гэта ? той раздзел, дзе размясціць, таму прашу адміністратара, каб мець, як яны лічаць патрэбным. Хто-бы якія-небудзь сумненні або perplessit?, ? хацеў даць мне руку вы не выцягніце назад.