Вынікі з 1 па 8 з 8
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127

Кіраўніцтва па выкарыстанні асцылографа ў аўтамабільнай прамысловасці

Прывітанне, хлопцы, як я ўжо? accenato адміністратара пару дзен, што я стаўлю яго на ногі кіраўніцтва па выкарыстанні dell' асцылограф у нашай галіны. І першы урывак, які я хачу паставіць гэтую будзе? завершана ? пашырана p? (на гэтую тэму было б спрачацца да бясконцасці ). Я прашу прабачэння, gi? загадзя, каб усе mostrosit? рабілі ? для формы-дэманстрацыі, але, на жаль, мала часу ****** што мне застаецца ? дакладна мала... я хацеў Бы яго дапоўніць яшчэ збор oscillogrammi, розных параўнанняў, і oscillogrammi, якія вылучаюць распаўсюджаныя праблемы ? не аб сістэмах электроннага кіравання (p? у маей базе дадзеных) . Ідэя мяне ? прыйшла ў галаву некалькі дзен, f?, калі пасля запыту на дапамогу з боку майго калегі, з вялікай (вопыт), але неўзабаве прывыклі да дыягностыкі сістэм электроннага кіравання сення , ен папрасіў у мяне руку, каб выкарыстоўваць асцылограф, які быў у майстэрні. Гэтыя зрабіў мне прыходзяць на розум некалькі эпізодаў, якія я бачыў у мінулым з боку некаторых калег, у якіх дыягназ быў адлюстраваны ў чынам эмпірычная і часта з методыкай (мы мяняем часткі, так рана ці позна выскоквае). Заўседы пі? мяркуе, што indispensabilit? інструмент у любы майстэрні, ? мне здавалася, што я дастаткова добра, каб падзяліцца тым, што я даведаўся да гэтага часу.

Ps.. я нават Не ведаю, калі гэта ? той раздзел, дзе размясціць, таму прашу адміністратара, каб мець, як яны лічаць патрэбным. Хто-бы якія-небудзь сумненні або perplessit?, ? хацеў даць мне руку вы не выцягніце назад.
    File Allegati Файл Ўкладання
    IP

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Дзякуй за абмен заўседы вельмі карысна, і віншаванні для ініцыятывы
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    я дзе-то, я павінен мець поўную калекцыю oscillogrammi, як толькі я дзве хвіліны я стараюся і месца
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Дзякуй за абмен!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    калі ласка, хлопцы, не c'? . Рыхтую што-нешта іншае, каб паглыбіцца ў p? падзел.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    153
    вялікае дзякуй
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127

Аналіз інжэктар

Хлопцы, я дадаю яшчэ адзін кавалак свежага скончыў тут мы прымаем пад увагу фарсунак. Хлопцы, прабачце мяне, але я arrapo з oscilogrami
    Шчыра кажучы c'? яшчэ адна рэч, якая прымушае мяне pi? эфект.
    File Allegati Файл Ўкладання
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Прывітанне,выкарыстанне асцылографа ў майстэрні, і незаменным інструментам ,пры правільным выкарыстанні добра і велізарны патэнцыял, каб вырашыць Любую праблему ў найкароткія тэрміны.
    IP

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •