Вынікі з 1 па 3 з 3

Абмеркаванне: ecm vs race2000

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    103

ecm vs race2000

Прывітанне ўсім, я хацеў інфармацыю аб маей праблеме : я ўдзельнічаў у рэструктурызацыі і выкарыстоўваўся race2000 але я ў доме сябра, ен мне
    закупляецца ecm titanium. Мая праблема і што ў школе адкрытыя карты з race 8 або 16 бітаў, то 3 або 5 лічбаў, у есм есць 4 лічбы. Ці ведаеце вы растлумачыць мне,
    чаму і як тады вылічыць прырашчэння? Дзякуй

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў hftdelta Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім, я хацеў інфармацыю аб маей праблеме : я ўдзельнічаў у рэструктурызацыі і выкарыстоўваўся race2000 але я ў доме сябра, ен мне
    закупляецца ecm titanium. Мая праблема і што ў школе адкрытыя карты з race 8 або 16 бітаў, то 3 або 5 лічбаў, у есм есць 4 лічбы. Ці ведаеце вы растлумачыць мне,
    чаму і як тады вылічыць прырашчэння? Дзякуй

прывітанне,я запрашаю вас у presetarti у спецыяльным раздзеле, перш чым пісаць у іншых тэмах,акрамя гэтай вашай праблеме вядома, многіх нашых вучняў, якія прынялі ўдзел у нашым курсе, хто наведваў ваш жа курс, а затым у рэальнасці " не змаглі паставіць на месца іх меркаванага навучання менавіта з-за праблем у sw,калі вы можаце паўплываць, прама ў бліжэйшыя дні мы робім на працягу 2 дзен тэорыі + практыкі, якія вы зможаце паставіць на месца sensa марнаваць яшчэ грошы,калі вы зацікаўлены, напішыце нам ***** з ваш кантактны нумар тэлефона, info*professionalchiptuning.net
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    103
    Вы прабачце, я ўжо зарэгістраваны, і я быў перакананы ў тым, што я ўжо прадставіў, аднак я адразу risolto.grazie

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •