Вынікі з 1 па 5 з 5
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985

smart fourtwo 451 міргае перадач у рамках

прывітанне ўсім форуме ў мяне праблема на smart fourtwo 451 1000 тып рухавіка 132.910 52 квт 2011 год

аўтамабіль ўяўляе мігцення qadrante, які паказвае, што абраная перадача ў ecu абмен адлюстраваны наступныя dtc P1700 змены руху адмоўным, або ісці з самога.
    не дасягнута, памылка, не ? сціраны я адразу ж прыступіў праводзіць навучанне, так і абмен, што счапленне і скід ecu, але праблема не ўхіленая,

у якім напрамку мне рухацца і якія элементы кіравання і рэкамендуемыя дзеянні здзяйсняць

дзякуй загадзя за любыя адказы
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НАВІЧОК L'avatar di gfr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    74
    калі я правільна памятаю, павінен быць прывад счаплення, што даюць, таксама будзе зменены , кошт каля 700 еўра, золата, але есць, так жа, не крычы , дай мне ведаць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    мне давялося некаторы час таму замяніў яго, замяніў факт навучання ў merdeces ( чаму? майго кампутара, што я была ў банку) і ўсе ок, а на тыя, якія трохі больш старыя яго адрамантаваць, дэмантаж і набіраў вагу добра працуе, чаму? хадзіў жорсткі стрыжань.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    рым
    Паведамленні
    30
    усім прывітанне, для гэтай праблемы есць абнаўлення праграмнага забеспячэння з эбу абмен, а затым ідуць новыя прыстасаванні, усе выразна ў smart center

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Цяпер spdiamo адзін аднаго ўпаўнаважанага Mercedes, і я магу зрабіць гэта абнаўленне, што толькі усемагутны нямецкі Mercedes пу? зрабіць, пасля таго, як вярнуцца ў замена l прывад пераключэння перадач, калі не атрымаецца,я трымаць вас у курсе

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •