Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170

Question Савет, аксэсуары і абсталяванне для працы ў школе

Людзі форуму, я вырашыў адкрыць гэты паток толькі для сінтэзу via саветы, якое абсталяванне трэба мець, каб працаваць у школе ў вялікі (Для пачатку працы спакойна) мяркуючы, што вы павінны мець добры праграміст, што дазваляе працаваць як паслядоўны, але, перш за ўсе, у гэтым выпадку, экскурсійнае напрыклад, у bdm, jtag tricore і г.д.
    Я напрыклад, у мяне есць певень, v2 v53, што дазволіць мне гэта зрабіць, але, больш за тое, справядліва c'? патрэбен свяцільня, каб святло павелічальнае шкло, трафарэт для фіксацыі ecu, на якой працуюць, а затым працаваць і потым, што яшчэ пу? служыць у дадатак да паяльной станцыя? Я пакідаю вас, сказаць, што яшчэ будзе служыць, каб пачаць працаваць, і гэта, я думаю, што, можа быць карысная таксама людзям, якія яшчэ нічым не валодае, але хацеў бы зрабіць, каб зрабіць гэты тып працы. Я спадзяюся, што гэта карысна, гэта вось,

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    мы кажам, што не служыў, улічваючы, што есць паток паток gi? адкрытыя і асаблівых выпадкаў, але, аднак, проста певень v48 або v53 і шаблон для bdm з schedini,блок харчавання стабілізаваных лаўцы і gi? вы можаце зрабіць вельмі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    ну і дарма..з v53 + mpps і інш..ці можаце вы ўжо? працаваць!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    galletto v53 forever!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    у mpps не выкарыстоўваю-й? калі я пачаў з галамі...

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Хлопцы, у любым выпадку, калі ў вас есць пэўныя працэдуры, якія здзяйсняюцца з некаторых ecu да школы і любыя аксэсуары або матэрыялы выкарыстоўваць пішыце так, што, можа быць, дапаможа яшчэ каму-то на форуме, што не ведае, каб пазбегнуць заўседы будзьце ў некалькіх пасадах ідэнтычныя паміж сабой

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    праблема ? што працэдуры ідуць справы,а затым юз можна абагульніць усе ў адзін пост...

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    ? калі кожны з нас паклаў па-рознаму вопытам, з другога-спіс можа быць напісана і мадэль эбу не перашкаджала б і не?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Пескароў
    Паведамленні
    75
    Блок харчавання стабілізаваць, павелічальнае шкло з святлом, пісталет гарачага паветра, і акк, каб адкрыць блокі кіравання і герметык для richiuderle, можа быць, ups, і вы маглі ісці наперад, каб трохі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    135
    Прывітанне ўсім ? ад p? не пішу, х, часу праблем, я хацеў бы спытаць вас, але, каб адкрыць усе блокі кіравання, неабходнымі верандзе з валасоў тып кузава і ppoi зрэзаць герметык з нажом або з ? іншы метад-й? упэўнены?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •