Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 15

Абмеркаванне: fiat stilo 1.9 115 л.с.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163

fiat stilo 1.9 115 л.с.

Добры вечар у майстэрні ў мяне fiat stilo, якія агорнутыя не частка, то есць паваротам ключа запальвання кантрольная лямпа згасае фермуара, але не той жа. І аўтамабіль' адлюстроўваецца і на мінулым тыдні я зрабіла тэст яе крычы,але нічога назад такая ж праблема, ці не запускаецца і на рамкі, паведамленне страчана злучэнне. Ад fosa можа залежаць я ўжо праверыў усе масы эбу і цела, але ўсе ў парадку,я баюся, што можа быць эбу кажаце?
    Dimentivavo зараз праблемы, робіць рухі, тое, як ен ходзіць выключаецца і кажа, страчана сувязь.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    мяне ў іншы стілус мне здаралася казаў, што страчана злучэнне, нават калі я пабег пісаць, але машына завяршае запіс ішоў і ішоў, і ўсе было ў парадку...
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Добры дзень, мне ? характарыстыкі pi? раз нават на мяне? машына была бензін ,карціну, ен казаў мне, страчана злучэнне,я вырашыў замяніць блок кіравання рухавіком.але калі таму праблема, ці можаце вы зрабіць дыягностыку рухавіка?І ў ABS c' і' якая-то памылка

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Заўтра мне дыягназ, калі ўзнікае праблема, і вы ведаеце, я спадзяюся, што гэта датчык абаротаў, мне сказалі, каб нават паспрабаваць гэта obcome кажа маланкі, то праблема ў abs

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Мне ? давялося з 140 конскіх сіл, які ўсталеўваецца на блок кіравання EDC 16, і гэта было менавіта яна, блокам кіравання рухавіком, і меў тыя ж сімптомы, што ен ваш. ? табе, будучы 115cv мантуе edc 15 не ведаю, калі гэта можа быць тое ж самае. Калі не ? блок кіравання рухавіка, у рэшце рэшт, праходзіць усе, ад цела.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    у дыягназ не памылка-другое, мяняць датчык абаротаў, а затым, калі ўсе яшчэ працягваецца-другое, блок кіравання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Зеты
    Паведамленні
    86
    перш чым змяніць яго, выходзіць у дыягностыцы паспрабуйце пакласці ў рух, і ў той жа час, калі паглядзець кручэння, рухаюцца ў адваротным выпадку я думаю, што можа быць egr адкрыты мне, і поспех асабіста або кантралюе ціск дызельнага паліва ад 200 да 250 мінімум, калі і не самы нізкі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Але выключаецца нават падчас прагулкі я не думаю, што гэты egr бо мапа была зачынена

Пытанне гэты аўтамабіль мантуе edc15, калі я хацеў бы паспрабаваць, калі не працуе, а як мне праверыць? Акрамя таго, у мяне есць edc15 ў пункце 1.9 вы можаце адаптаваць для тэставання? І калі вы, што вы павінны зрабіць?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 28-07-2014 да 18:48

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Але гэта не памылка якога-небудзь кампанента, а затым вы сказалі, што калі выключаецца, на дысплеі панэлі, выходзіць надпіс памылка падлучэння, ці не так? калі б гэта быў датчык абаротаў, не прапусціла б нічога не напісаў, ж, што сістэмы рэцыркуляцыі ог, што... прапусціла няспраўнасці рухавіка або што-то яшчэ... я кажу табе, што гэта памылка па лініі can, зыходзячы з майго досведу, pi? хутка, калі вы назад дэфект вымярэння лініі can і паглядзець, калі c'? што-то не так...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    Раю табе вельмі старанна праверыць усе крыніцы харчавання, якія выходзяць з ecu, стан злучэнняў і кантактаў ecu ж, continuit? праводка галіны рухавік і аддзяленне салона. Проста сувязь ад цела або ад ecu, што гэта не ідэальна, каб выклікаць няспраўнасць. Пераканайцеся, што электрычная сістэма ў парадку, перш чым замяніць эбу.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •