Вынікі з 1 па 9 з 9

Абмеркаванне: У ПОСТ. току, alfa 147

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    анкона
    Паведамленні
    166

У ПОСТ. току, alfa 147

Прывітанне хлопцы, я хацеў бы ведаць, калі хто-небудзь з вас ? riusciuto адключыць праверку стабільнасць? г. зн. VDC ке будзе ESP. Толькі што на альфа ўсталеўваюць у пастаяннага ТОКУ, то пу? да яго праз карту?? Дзякуй усім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    Каб адключыць усе, што вы павінны або выдаліць засцерагальнік абс, і пайшлі ў адмову, і, адпаведна, адключае asr abs і vdc. У якасці альтэрнатывы я бачыў на 147 бяспечнага кіравання перамыкач побач на ручны тормаз, які павінен спыніць кабель пад ручны тормаз, прыкладна як на момант

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    анкона
    Паведамленні
    166
    дзякуй thekid на самай справе і яшчэ, я ведаў, cos? іх пад цэнтральнага тунэлю есць датчык G будзе адключыць то...але kissa калі ідзе ў адмову makkina??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    Вы кажаце, ў recovery? Я не думаю, таксама, чаму? x есць праблема з датчыкам колы я здымаў амаль 1 месяц см tuti сістэмах off (asr/abs/vdc) і машына ехала нармальна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    анкона
    Паведамленні
    166
    мы гаворым recovery спаўняецца на карціну няспраўнасці току і asr...іншы хлопец кажа мне, што зрабіў х? ен паставіў перамыкач і рэле? на провадзе ад скрынкі засцерагальнікаў, мяне павінны прайсці ўсе...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    recovery ? калі памер магутнасць і не ідзе больш? tot. Раблю крах abs\dc\asr не прывядзе да ў recovery. Але ты толькі кантрольныя лямпы гараць на прыборнай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    анкона
    Паведамленні
    166
    вы дакладна зрабіце уключыце індыкатары на панэлі і проста...цяпер хлопец павінен мне даць + інфармацыю цы ен ужо есць? зрабіў х? ен не togle датчык G таму стварыць заўседы збой x? з скрынкі засцерагальнікаў з interrutorre і rel?...цяпер я бачу, цы кажа мне!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    66
    мне на вялікае пляма было разрэзаць чорны провад які ідзе на датчык гойсанняў(на тунэлі каля рычага ручнога тормазу) і esp не было,калі б ты выключальнік ? лепш, cos? гэта актыўныя і адключыць па жаданні

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    анкона
    Паведамленні
    166
    вы зразумелі, толькі цы на 147 не павінна працаваць і так?..па крайняй меры, тое, цы я ведаю, мне сказалі зрабіць у іншай форме. Паставіць перамыкач + rel? на провадзе засцерагальнікаў цы практычна пры яе націску вы пайшлі ў адмову, як VDC (ESP) цы ASR і пасля цябе не працуюць + ніхто з 2...пу? быць??

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •