Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 29

Абмеркаванне: Punto evo 90cv 2010 год

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    116

Punto evo 90cv 2010 год

Прывітанне ўсім у мяне punto evo 90 л. з эбу MSD6F3.PM/hw04p 3646-pm94 GP 90 hp c510 я спадзяваўся на хлопца, які, казалі, быў добры, але я не задаволены вынікам, я зрабіў плаціць лічба, каб запраграмаваць яго, і аўтамабіль на часткі, пачынаючы выкарыстоўвае pi? абаротаў рухавіка, але калі я іду на паскарэнне прымушае мяне дзіўны-бла-бла, і цяпер, каб вярнуць яе ў зыходнае стан, хоча яшчэ грошай, то я купіў galletto кітайскі клон V54 FGTech Galletto 4 Master BDM-TriCore-OBD, і я, прысвяціўшы трохі на перапраграмаванне хто-то мне пу? працягнуць руку, каб гэта выправіць
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di polini
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Паведамленні
    419
    плаціць, каб вас паставілі арыгінал мне не здаецца правільным. можа быць, можна было сказаць і раней, але кожны прымае сваю палітыку...
    Будзьце асцярожныя, што marelli я rognose рабіць клоны...
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Паведамленні
    419
    праверка ў car list, калі ваш праграміст таму Read/Write і кіравання cks затым зрабіце id-ecu і зрабіце чытанне файлаў, паглядзіце, што вам вяртае
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    116
    Дзякую цябе за тое, што мяне звязаўся з полі Вы мой пеўнік клон таму, так і чытанне і запіс файлаў і разлік cks аўтаматычна, але спачатку я павінен зрабіць seleziana drive cio? я вызначаю эбу, і тады я магу чытаць.-
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Паведамленні
    419
    Citazione Першапачаткова Напісаў riccardo59 Visualizza Messaggio
    Дзякую цябе за тое, што мяне звязаўся з полі Вы мой пеўнік клон таму, так і чытанне і запіс файлаў і разлік cks аўтаматычна, але спачатку я павінен зрабіць seleziana drive cio? я вызначаю эбу, і тады я магу чытаць.-
    s? выбар драйвера, а затым fiat - grande punto 1.3 multijet націсніце дадзеныя ecu і чытанне файла
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    116
    Дзякуй, полі-заўтра я раблю ўсе, дзякуй, і я цябе ведаць
    IP

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў riccardo59 Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім у мяне punto evo 90 л. з эбу MSD6F3.PM/hw04p 3646-pm94 GP 90 hp c510 я спадзяваўся на хлопца, які, казалі, быў добры, але я не задаволены вынікам, я зрабіў плаціць лічба, каб запраграмаваць яго, і аўтамабіль на часткі, пачынаючы выкарыстоўвае pi? абаротаў рухавіка, але калі я іду на паскарэнне прымушае мяне дзіўны-бла-бла, і цяпер, каб вярнуць яе ў зыходнае стан, хоча яшчэ грошай, то я купіў galletto кітайскі клон V54 FGTech Galletto 4 Master BDM-TriCore-OBD, і я, прысвяціўшы трохі на перапраграмаванне хто-то мне пу? працягнуць руку, каб гэта выправіць
    добры дзень, вы забыліся зрабіць прэзентацыю ў раздзел "прэзентацыі", каб перайсці ад іх і ад нейкай інфармацыі пра вас.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    245
    звярніце ўвагу, што певень і прымушае чытання virtual read.. тое, што ў c? напісаў у вашым родным ecu не чытаць, у адваротным выпадку вы павінны адкрыць яго і прачытаць, у школе.. але ад таго, што я зразумеў, вы пачатковец.. так што будзьце асцярожныя
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Прав Магутнасць
    Паведамленні
    483
    каб аднавіць файл, які ў вас ўнутры ecu і sitemarlo неабходна для чытання на bdm, у адваротным выпадку зрабіце virtual рыд і вярнуць цап****, тады, калі вы не можаце зрабіць гэта, вы належыце адміністратарам форума, есць раздзел спецыяльна для файлаў, on ліній, спытаеце, і вы атрымаеце карту, безумоўна, добра зроблена
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rodcraft86
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    ваш аўтамабіль мантуе marelli 6f3, я раю табе прачытаць яе ў bdm і зрабіць рэзервовыя копіі за ўсе, тады ў вас есць карт-бланш у дачыненні да серыйнага нумара, і вы можаце зрабіць усе доказы таго, што вы хочаце, калі вам патрэбныя парады, каб адкрыць ecu, і яго лепш спытайце, без праблем
    IP

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •