Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 20

Абмеркаванне: Савет перад карту..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    21

Савет перад карту..

Прывітанне ўсім гэта ? мой першы mappetta і ? для майго аўтамабіля, fiat bravo 1.9 mjet 16v 150cv.. Я акрамя сістэмы рэцыркуляцыі ог і зрабіў некаторыя змены, дзякуючы для тых, хто мне дапаможа?.. ? першую карту-не будзьце занадта жорсткія.. вітаю ўсіх...
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di nasone147
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Et
    40
    Паведамленні
    141
    не хапае карт,шмат!вы закранулі толькі адну карту турба-і p? карту vgt,у вас есць праблемы адставанне?што такое 1c4bd4-1c4c06 і 1c4b08-1c4b3a?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Прывітанне, не espertissimo нават я? форум мне вельмі дапамог зразумець асновы, асабліва чытаць іншыя тэмы ? шмат карысна. Вы змянілі ўсе 4 карты па запыце пара занадта рана, і з крокам р? высокія і паступова мала. Гэтак жа як і ў турба. Акрамя таго, вы змянілі авансавыя плацяжы, нават калі ледзь-ледзь, што для мяне ? gi? што-ы? пашыраны без уліку іншых параметраў, гл монтэ змены algi авансаў. Есць таксама шмат пастак, каб знайсці і змяніць.

Чытайце гэтую тэму, ? добры пачатак, каб зразумець логіку:

http://www.professionalchiptuning.ne...light=edc16c39

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    21
    Прывітанне, хлопцы, дзякуй вам вялікі... я яшчэ Не меў магчымасці яе ўсталяваць, я хацеў спачатку спытаць, а потым, можа быць, ўмешвацца, рабіць іншыя рэчы.. гэтых адрасоў я не змяніў выступіў з жорсткім прадаць таліем, я змяніў крывыя драйверы, і тытана.. парады аб тым, як гэта выправіць? ? мая першая карта, для разраднікаў я чуў, цяпер я чытаю добра, абмеркаванне... дзякуй, я пачатковец, я чакаў усе гэтыя памылкі...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Карты з драйвераў з'яўляюцца галоўным чынам абмежавальнікамі iq дызель, што вы можаце падняць іх, каб пераканацца, што ваш рухавік dia pi? але заўседы ведаючы, націсніце абмежавальнік крутоўнага моманту і інш

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    21
    Сісі я чытаў, цяпер спрабую winols з damos, каб знайсці гэтыя iq.. астатняе ў карту я змяніў біт, лямбда-чаму? тое installer? у downpipe.. Каб адключыць яе, дастаткова зняць сігнал ці трэба наладзіць нейкі іншы карце ад драйвера? для сістэмы рэцыркуляцыі ог ? была зроблена добра, або вы павінны ўмяшацца на іншыя значэння? Дзякуй і прабачце за шматлікія пытанні, але я хачу даведацца больш? магчыма..

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Citazione Першапачаткова Напісаў blasco_13 Visualizza Messaggio
    Сісі я чытаў, цяпер спрабую winols з damos, каб знайсці гэтыя iq.. астатняе ў карту я змяніў біт, лямбда-чаму? тое installer? у downpipe.. Каб адключыць яе, дастаткова зняць сігнал ці трэба наладзіць нейкі іншы карце ад драйвера? для сістэмы рэцыркуляцыі ог ? была зроблена добра, або вы павінны ўмяшацца на іншыя значэння? Дзякуй і прабачце за шматлікія пытанні, але я хачу даведацца больш? магчыма..
    Я не магу па-ранейшаму бачыць сваю карту, а затым нават усе астатняе вашы змены? магу сказаць, што праграмнае забеспячэнне, па меншай меры, для вашага эбу працуюць нармальна, што тычыцца egr, а што тычыцца перавышэння iq не c'? трэба, што вы калі-win ols, але, калі вы ведаеце дакладныя адрасы можна ўмяшацца з драйвера або з артыкулаў, што дае вам праграмнае забеспячэнне ecm titanium ў 2d

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    21
    Сісі я ведаю, праблема ? што не ведаю іх усе... З ols і damos ў тэорыі можна знайсці гэтыя адрасы...

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Citazione Першапачаткова Напісаў blasco_13 Visualizza Messaggio
    Сісі я ведаю, праблема ? што не ведаю іх усе... З ols і damos ў тэорыі можна знайсці гэтыя адрасы...
    Адрасы знаходзяцца заўседы і ў любым выпадку, ведаючы крывыя і damos не для таго, каб у вас win ols знаходзіцеся ўсе з драйвераў? легка titanium

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    21
    Ну, вы, гледзячы на крывыя знаходзяцца адрасы, нават без драйвераў або damos. Праблема ? што хлопец, які пачынае супастаўляць і не мае ніякай падтрымкі, дзе апісаны розныя тыпы крывых, не ? так проста.. Некранутымі тытан дзякуючы сваім damos палягчае выявіць розныя адрасы..... У любым выпадку дзякуй усім, што тычыцца карту акрамя таго, каб пазбегнуць змены перадаплату, я павінен апусціць крывую крутоўнага моманту, armonizzarle і знізіць ціск турбо? ці я павінен змяніць крывую зменнай геаметрыі, спрабуючы знайсці розныя iq?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •