Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 34
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135

супастаўленні на атмасфернае бензін... што вы змянілі б?

прывітанне, хлопцы, я ведаю, на жаль, што ў супастаўленні на бензінавы рухавік мала робіць і нічога. калі не мяняюцца, розных дэталяў, такіх як размеркавальны вал, впускной вугляроду, каталізатара і гэтак далей. ? блок кіравання, арыгінальны..., што абмяжоўвае ад арыгінала? аб тым, што вы можаце? умяшацца, каб даць пі? brio?

на 2-тактных змяненне смесеобразования і наперад, яны даволі добрыя вынікі, на 4-тактные, я думаю, а таму.

напрыклад прасейвання праз розныя карты арыгінальныя аўто бензін, з тытанам і 2001 годзе, я ўбачыў, што ін'екцыі падымаецца, але н рукі, якія падымаюцца абароты і адкрыцце дроселя... і гора, калі б не было так ідэальна... а загадзя вар'іруецца па-рознаму... нават калі абароты нізкія, калі, вядома, ен менш (папярэдняй аплаты) і agiri высокія pi? (адкладзена)

ідэальны...

якія % у пу? умяшацца і колькі абаротаў?

напрыклад, калі вы тоўсты, p? вы не павінны больш прадукцыйнасць і калегам? р? загадзя?

праблема ?: вас, як правіла, як змяняюцца гэтыя значэння?

напрыклад, я заўважыў, што мая машына да 2500 абаротаў у хвіліну scoppietta... пасля няма... напэўна, я чакаю, чытаючы карту, што значэння апярэджання ўпырску і не падымаюцца з крывой лінейны, але вельмі раптоўная вышэй гэта значэнне (хоць мой рухавік ? vti на загадзя зменнай я лічу, вышэй 2500..)

на самай справе вышэй 2500, здаецца, як прачнуцца...

карацей кажучы, я хацеў бы абмеркаваць "p"? па тэме.

мой аўтамабіль ? міні r56 кола. рухавік 1.600 120 л. з... той жа ds3 207 vti і 208 1.600, каб зразумець і многія іншыя групы psa зробленыя пасля 2007 года

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    essondo адлюстраванне бензін складана растлумачыць,што я не магу зрабіць, нават добра,але некалькі саветаў я магу аддаць яго ў руку тваю, авансы можна даць, але трэба старацца не перашчыраваць, чаму? калі няма picchietta,то вы можаце дзейнічаць абмежаванні крутоўнага моманту рухавіка,лямбда і аб адкрыцці дросельнай засланкі, бензін вы можаце даць,але вы заўседы павінны праверыць тэмпературы і стехиометрической
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Ок. Былі рэчы, якія я хацела, каб я таксама.

Гаворка ?: на ecm titanium значэнне авансаў на нізкіх і высокіх абарачэннях, як лік, проста я кажу, ідзе павялічаны або паменшаны, каб прадбачыць трохі, а затым зрабіць рухавік-пі? гатовы. І ты, як toccheresti значэння ў працэнтах.

Сказаў, што есць? тое ж самае тычыцца benza? У ін'екцыі значэння павінны быць зменшаны, каб вышмараваць? Я чытаў што-то падобнае на форуме.

Трэцюю рэч. Калі я падыходжу-дэ-каталізатара, напрыклад, і я павінен вышмараваць шмат, як я бачу, карбанату ў рэальным часе на раз'ем obd і карта заўседы ў рэжыме рэальнага часу?

Я павінен кожны раз адкрываць ecu пакласці яго ў boot etc etc? Мая ? адзін meV 17 бош :-)

Яшчэ раз дзякуй за наяўнасці

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    я зацікаўлены я ў гэтую тэму .. я не магу зразумець, як я павінен даць загадзя, і як выгадаваць .. я, c2 vts

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Citazione Першапачаткова Напісаў giannimini Visualizza Messaggio
    Ок. Былі рэчы, якія я хацела, каб я таксама.

Гаворка ?: на ecm titanium значэнне авансаў на нізкіх і высокіх абарачэннях, як лік, проста я кажу, ідзе павялічаны або паменшаны, каб прадбачыць трохі, а затым зрабіць рухавік-пі? гатовы. І ты, як toccheresti значэння ў працэнтах.

Сказаў, што есць? тое ж самае тычыцца benza? У ін'екцыі значэння павінны быць зменшаны, каб вышмараваць? Я чытаў што-то падобнае на форуме.

Трэцюю рэч. Калі я падыходжу-дэ-каталізатара, напрыклад, і я павінен вышмараваць шмат, як я бачу, карбанату ў рэальным часе на раз'ем obd і карта заўседы ў рэжыме рэальнага часу?

Я павінен кожны раз адкрываць ecu пакласці яго ў boot etc etc? Мая ? адзін meV 17 бош :-)

Яшчэ раз дзякуй за гатоўнасць?
    Наколькі я ведаю, і як я ? сказалі, блокаў кіравання сямействаў ME MED МЭВ і інш... У карты ўпырску трэба зняць, каб вышмараваць. Я думаю, што добры дыягназ вы можаце ўбачыць, што некаторыя значэння ў амаль рэальным часу, але, відавочна, вы не можаце адлюстраваць у рэальным часе. На падставе таго, што кажа вам дыягназ і сродкаў вымярэнняў, якія яны затым вы ўсталюеце з файла крычы і паўтарыць.
    Ад матфея

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Citazione Першапачаткова Напісаў fabiovts88 Visualizza Messaggio
    я зацікаўлены я ў гэтую тэму .. я не магу зразумець, як я павінен даць загадзя, і як выгадаваць .. я, c2 vts
    Усе, што ад таго нямногага, што я ведаю, pi? або менш на 3% на ін'екцыі, а загадзя ? трохі больш? цяжка сказаць, але не больш? 7? у сярэднім дыяпазоне частаты кручэння і 1? - 2? на рэжымах высокіх. Што тады ? паспрабуйце!!!
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    7 градусаў, на колькі балаў адпавядаюць пяро? ? гэта, што я не магу зразумець

а што мяняецца ад таго, ін'екцыі, карэкцыя і parzializzato? рухаюцца разам?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; да 01-03-2014 09:21

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    ок, згаджаецца, вышмараваць і прадбачыць, такім чынам, правільна?
    затым на карце і ў таблічнай адной мэв 17 я павінен сустрэцца з значэння ўпырску нязначныя падняцца нагрузкі/дросельнай засланкі і абаротаў, правільна?

і загадзя, а? рангі даюць у акуляры сапраўдныя? на рыс. 17, што я павінен чытаць? значэнні вышэй падняцца нагрузкі і абаротаў або менш?

звычайна мае бензінавы рухавік працуе з anticpi-й? паслабцеся на высокіх і pi? тосты да нізкіх коштах, каб зрабіць яе больш? гатовы... ці я памыляюся?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    я nn разумею, як раздаць градусаў загадзя!! як іх разліку? сістэмы dell даць ачкі ў мінус, каб адкарміць варта анке для bosch me 7.4.5?

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Citazione Першапачаткова Напісаў fabiovts88 Visualizza Messaggio
    я nn разумею, як раздаць градусаў загадзя!! як іх разліку? сістэмы dell даць ачкі ў мінус, каб адкарміць варта анке для bosch me 7.4.5?
    Калі я не кажу, дзярмо, лічбы, якія вы бачыце ў табліцы, адпавядаюць сваім градусаў загадзя. Даць ачкі ў мінус для змазкі варта ўжываць і для мяне 7.4.5
    Ад матфея

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •