Які ? лепшы спосаб зрабіць карту?
Я чытаў, што есць некалькі спосабаў, таблічнай і гістарычных славутасцяў.
Як яны працуюць і як вы думаеце, што ? лепш і больш? просты для пачаткоўцаў?
Які ? лепшы спосаб зрабіць карту?
Я чытаў, што есць некалькі спосабаў, таблічнай і гістарычных славутасцяў.
Як яны працуюць і як вы думаеце, што ? лепш і больш? просты для пачаткоўцаў?
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
вам дзякуй, іван меў на ўвазе гістарычных славутасцяў, або inpercentuale выбачайце промах
у працэнтах
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 24-11-2013 да 22:43
У табліцы з дапамогай клавішы працэнт.
Добры спосаб, каб зрабіць нумар, прыгожы абмеркаванне вельмі пазнавальна
Прывітанне, personalemte выкарыстоўваць як адзін цы іншы, x напрыклад, калі мне трэба пракласці з пункту dipo egr x прыклад выкарыстання 2d графіка, нават хк? у таблічнай няма і...калі я павінен зрабіць крок я раблю, магчыма, таблічнай, то я бачу таксама, як крывыя на графіцы, залежыць таксама ад таго, ke я, дакранаючыся не ? na, што мне ўсе роўна, я не ведаю, калі я sprigato добра, але я не ведаю, як сказаць табе,...ke праграмы выйшаў x, каб зрабіць змены?
такім чынам, тое, што кожны з нас мае потны і заплацілі за гады і гады працы, павінен spiattellarlo ў інтэрнэце. Калі вы хочаце зрабіць культуры есць курсы або самавук з машынай, якая прымушае ад свінкі, ці яшчэ зменіце карту, і спытайце меркаванне ў раздзелах, прысвечаных.
тады я адказваю самым простым спосабам супаставіць машыну і што-то асабістае, у кожнага свой метад,праблема заключаецца ў разуменні таго, што кранае і, як дакрануцца да яго.
Растлумачу метад, які я выкарыстоўваю, я не ведаю, калі не лепш, але і тое, што я змог зразумець, пасьля году пошукаў і даследаванняў,я папярэджваю цябе, я пачатковец, я не эксперт, і ўсе, што я вывучаў, я даведаўся, для applicarlosulla маей машыны. Для адлюстравання аўтамабіляў, якія вы павінны высветліць, колькі фарсунак ўпырсквае ад золата з дапамогай дыягназу зразумеў, гэта вы шукаеце, каб павялічыць гэта значэнне, таму што на дызельныя рухавікі з больш " нафта мае яшчэ і пара коней,удалося гэта зрабіць, адпавядаць аб'ему нататкі абмежавальнікі крутоўнага моманту і, што вельмі важна, нават у карту педалі. Мы па-ранейшаму не так шмат яшчэ сказаць, я проста скарочана ўсе.