Першапачаткова Напісаў
alex.t
прабачце, але не прыняць.. па правілах я павінен мець 50 паведамленняў для таго каб спампаваць.. map3d я ўжо? тэма.. не ведаю, чаму? але ? пайшоў спампаваць.. gi? што ў мяне маглі б вы даць мне пароль, няма? вы, здаецца, так шмат за адзін дзень?? выбачайце, калі я актыўны карыстальнік, і я стараюся адказаць адразу на некалькіх форумах, што яны складзены ў пісьмовай форме... я разумею, што вы хочаце, "сям'я" тут, мне здаецца, прыгожа... pwer? калі вас вазьмі cos? хутка, не c'? нават не трэба, што я banni. з адразу. я кажу табе праўду?, я прыйшоў на гэты форум, спрабуючы map3d..?, як я ўжо сказаў, я з'яўляюся ўдзельнікам некалькіх форумаў, і я стараюся трымаць грамадскасць? гэтыя некалькі праз мой вопыт, параўноўваючы іх з вынікамі іншых...
апошняе, што,
sar? нават просты карыстальнік, а ты адмін. я магу дапамагчы ў гэтым супольнасці? пакуль я адчуваю сябе, як у маленькай сям'і, як вы кажаце..
? той факт, што ты адмін не дае табе права рабіць тое, што хуліган і забаніць чаму? вы, здаецца, шмат за дзень..
мы людзі, мы робім памылкі.. я папрасіў прабачэння, і я зрабіў усе, як вы павінны на працягу некалькіх хвілін..