Прывітанне ўсім, шукаю файл ori edc 16c39_5 1037378086 iveco new daily прыкладаю фота і файлы mod
дзякуй
Прывітанне ўсім, шукаю файл ori edc 16c39_5 1037378086 iveco new daily прыкладаю фота і файлы mod
дзякуй
абмеркаванне перасунута ў раздзел падыходзіць. Гэта аўтамабіль, які аб'ем рухавіка ?? рэзюмэ? мод, не ? прыкладаецца
таксама пошты, нумар HW!![]()
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
На дадзены момант у мяне есць толькі дадзеныя, што я даў у пер'і, як на фота, вось файл mod
а я то поўную рэзервовую копію,для? вы не можаце спампаваць вы яшчэ не дасягнулі карысныя паведамленні,чытайце правілы!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
папрасіце адміністратара!!
ок, зараз я раблю, а дзякуючы
Прабачце, апошняе info, каб папрасіць адміністратара, у якім раздзеле я магу спытаць? дзякуй
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 06-01-2014 да 11:13
у правым ніжнім куце вы знойдзеце надпіс (кантакты) або нам ***** у info*professionalchiptuning.net
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
запыт файлаў у інтэрнэце!!!