-
opel astra g - няўдалы вопыт
прывітанне ўсім.
я хацеў бы перадаць вам свой вопыт, які зусім нядаўна я меў з Opel Astra G 1.4 16v бензін 2001 года ( сям'і). Усе пачынаецца? калі падчас паездкі з счэпныя прылада для прычэпа прыкладаецца, раптам машына мне abbandon? у дарозе, заціх і не хацеў ведаць адрадзіцца. Вы, надзея, толькі шмат гадзін праз, пасля таго, што зрабіў прыйсці дапамогу, каб ты забраў мяне дадому. "гэта тыповая праблема датчыка абаротаў на вале рухавіка", - падумала я; дык вось, было першае, што я паспрабаваў замяніць, нават з улікам яго нізкай кошту.
Пасля замены аўтамабіль comport? добра ў працягу некаторага часу, але дакладна, без папярэдняга папярэджання паўтараў тую ж праблему, пакінуўшы мяне на ногі падчас іншы выхад (на шчасце, без прычэпа, на гэты раз). Riportai зноў у машыне, дома з "хуткую", і я рушыла адразу шукаеце праблемы, якія, відавочна, не выцякае датчыка абаротаў (нават калі пу? бывае, каб знайсці няспраўнасць, нават новы завод). Такім чынам, я адчуў шпулька запальвання новая, улічваючы, што я кожны раз у ход 3-уключэнняў, нягледзячы на ўсе свечкі былі новыя! нічога не рабіць, праблема не абумоўлена, ні ад шпулькі.
Мае цярпенне было сапраўды пастаўлены на выпрабаванні! я заўважыў, што калі машына не аддаваў у мота не чуў шум помпы бензін уключаны, таму я вырашыла паспрабаваць адзін б / у, але рэчы не палепшыліся! З шары памерам з дом (дакладней замак) я не страціў прытомнасці і пачаў думаць памылкі ў далейшым: раней я быў не вельмі ўпэўнены ў гэтай дарозе, так? я думаў, што гэта не сумяшчальна з праблемай, так і спарадычныя!
Я заўважыў, што калі машына была ў блоку, нават ўключэнне прымусовай дыягностыка магла прымусіць уключыць бензонасос! была менавіта праблема ў блоку кіравання!! Ідэя замяніць яго мне не прайсці? нават трохі для ўвазе, улічваючы іх непамерную цану, якая перавышае кошт аўтамабіля! Але праблема пайшла вырашана: я знайшоў схему, мне яго вывучыў і знайшоў рашэнне! я падключыў ўключэнне помпы (працуе, провад) - маса, так што цяпер не будзе больш? кіруецца ад эбу, а напрамую ад шчытка, з позитвом!
я выдатна ведаю, што гэта рашэнне рэзкія і з пункту гледжання таксама можа быць як небяспечнай, так? не будзе больш? адарваны ад выключальніка па інэрцыі бяспекі, але ўсе ж лепш, чым мяняць эбу!
Гэта быў дрэнны вопыт, з якога я шчаслівы, што здолеў выйсці!
я не ведаю, калі хто-небудзь з вас ? ніколі не адбылося падобны вопыт.
я б, аднак, ведаць, што, чорт вазьмі, адбываецца з эбу ў гэтых выпадках! як ніколі не паводзіць сябе так? ад чаго адбываецца праблема, і ў якіх сітуацыях ўзнікае? хто ўжо меў падобны вопыт, як вы ? паводзіў сябе?
чакаю вашыя адказы для параўнання!
ПРЫВІТАННЕ ПРЫВІТАННЕ
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума