Вынікі з 1 па 10 з 46

Адлюстраванне Ў Спісе

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    30

бартавы кампутар alfa 147 jtd 140cv паспрабуйце экскурсійнае са стрэлкамі ззаду справа

Прывітанне ўсім, пасля шматлікіх выпрабаванняў зробленыя зваротную сувязь, на мой бартавы кампутар выхад, які ўключае напружанне, стрэлка правая і задняя' (раз'ем А PIN-3) не выкідвае напружанне на яго прывад выпадкова, па памылцы, я збіраюся дакрануцца да правай лямпы тэст на (раз'ем А pin-2) і вядомых lampaggiare свяцільня, што б мне не прыйшлося чакаць на (раз'ем А PIN-3), што схема падлучэння не павінна мець ні адна функцыя ўключаная, на самай справе, нават на відэлец не есць правадной якіх-небудзь правадоў .
    Цяпер мае пытанне, і я змог паспрабаваць экскурсійнае боды кампутар дае фіксаванае напружанне (12В) на раз'ем F, паклаўшы маса (КАНТАКТ 10 раздыма C) і (8 PIN раз'ем D) і, імітуючы націску стрэлкі направа, затым пакласці масу на (30 PIN раз'ем B) для атрымання бясконцых упэўненасці?
    калі гэта так, і вы можаце атрымаць схема бартавога кампутара і, каб знайсці, дзе я адхіляе напружанне на кантакце 2?у якасці альтэрнатывы ў вас есць іншыя рашэнні?
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •